Insight

Deloitte Odense: Revision og rådgivning

Deloitte er lokalområdets største revisions- og rådgivningsvirksomhed

Vores mission er, at skabe værdi for vores kunder gennem vores unikke indsigt i revision og rådgivning omkring økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger.

Besøg Deloitte Odense her
Tværkajen 5
Postboks 10
5100 Odense C
Telefon: +45 63 14 66 00
email: odense@deloitte.dk

Vis kort

Åbningstider

Man-tors 08:00-15:30 og fredag 08:00-15:00

Lokale løsninger med internationalt perspektiv
Vores styrke er, at vi kombinerer den lokale indsigt og ekspertise og derudover samarbejder tæt med vores nationale og internationale kolleger om løsning af opgaverne. Det giver os mulighed for at bistå med løsninger, der er tilpasset ethvert behov og vi betjener derfor både små, mellemstore og store kunder.

Medarbejderne i Deloitte er vores vigtigste aktiv, og derfor er vi meget opmærksomme på, at de altid er veluddannede og besidder den nyeste viden om de problemstillinger, som vores kunder har brug for rådgivning omkring. 

Vi rådgiver om regnskab, revision, skat. Desuden har vi kolleger, der er eksperter indenfor områderne finance, Human Capital, operations, risikostyring, strategiudvikling og teknologi.

Nærhed til kunden er meget afgørende for os, og derfor gør vi en dyd ud af at være synlige og tilgængelige i vores lokalområde. Vi gennemfører hvert år en lang række kundeevents, hvor kunder og andre interesserede inviteres til at deltage i workshops og netværksarrangementer med både faglig og social karakter. Herudover har vi et meget tæt samarbejde med pengeinstitutter og advokater i vores lokalområde, hvilket bidrager til at vores rådgivning af dig som kunde vil opleves endnu mere sammenhængende og personlig. 

Vi er desuden stærkt forankret i det lokale erhvervsliv og har fingeren på pulsen, hvad angår trends og tendenser indenfor brancher og industrier.

Find din lokale rådgiver hos Deloitte i Odense

 

Kontaktpersoner i vores specialeområder
Du er altid velkommen til at kontakte os, og her på siden finder du en oversigt over partnere og Directors på vores kontor.

 

Bo Damgaard Hansen, Partner

Lars Knage Nielsen, Partner

Per Krause Therkelsen, Partner

Hans Henrik Bonde Eriksen, Partner

Gert Rasmussen, Partner

Heino Hyllested Tholsgaard, Partner

Martin Lund Nielsen, Director

Allan Dydensborg Madsen, Director

Fandt du dette nyttigt?
$(document.head).append(''); $(document.head).append('