PowerUP

A jeni gati për t’u rritur?

Programi për ndërmarrjet e mesme dhe të vogla dhe Start-up-et inovative në Ballkanin Perëndimor. Përshtatni modelin tuaj të biznesit, ndërtoni rezistencë ndaj COVID-19 dhe zgjeroni praninë tuaj në treg! Konkuroni dhe fitoni një ekspozim të konsiderueshëm mediatik.

Dorëzo Aplikimin!