Njerezit

Florina Hajdini

Departamenti i Tatimeve dhe çështjeve Ligjore

Konsulente e lartë

Florina Hajdini

Str. Ukshin Hoti Nr.120, Kompleksi Ramiz Sadiku

H C3/2a, 5th Floor

Prishtina

Kosova

Kosova

10000

Shiko Harten

Florina është konsulente e lartë në Departamentin e Tatimeve dhe çështjeve Ligjore

në Deloitte Kosova. Florina ka filluar karrierën e saj qysh ne fillim te vitit 2009 si hulumtuese dhe që atëherë ka krijuar një përvojë të larmishme, e specializuar në Menaxhimin e Projekteve dhe Konsulencën e Menaxhimit. Para se të bashkohej me Deloitte në muajin maj 2022, Florina ka punuar në  institucione dhe organizata të ndryshme, duke përfshirë DAI Europe (Angli), Ambasadën e Mbretërisë së Holandës, si ligjëruese në RITK dhe Trajnere e Menaxhimit për institucione të ndryshme.

Florina ka BA në Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe në Psikologji nga Universiteti Webster, Gjenevë, ka Master nga Universiteti Sussex në Studime Bashkëkohore Evropiane dhe është projekt menaxhere e certifikuar nga universiteti UCLA në SHBA.

Florina Hajdini