Njerezit

Jolta Kacani

Manager | Consulting

Jolta Kacani

Rruga e Kavajës, Ish parku i mallrave

Kompleksi Delijorgji, Godina L, Kati 1, 2 dhe 3

Tirana

Tirana, Albania

Albania

1010

Shiko Harten

.

Jolta Kacani