Jobs

Associate Audit

De functie

Als Associate maakt je deel uit van een controle team van de Audit afdeling. Je controleert jaarrekeningposten en geeft advies bij interim controles. Verder verdiep je je in de administratieve organisatie, interne controles en risicomanagement van onze klanten. Tevens werk je samen met de Senior Associate om probleemgebieden en risico’s te identificeren en advies uit te brengen naar de klant.

Je profiel

Je bent een starter op de arbeidsmarkt met een afgeronde Bachelor opleiding Accountancy. Je hebt de ambitie om de Master opleiding Accountancy te gaan volgen met aansluitend een RA of CPA opleiding. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, toont initiatief en werkt nauwkeurig. Je bent ambitieus en je wil graag verder ontwikkelen zowel vaktechnisch als in de praktijk. De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Papiaments is een pre.

Het aanbod

Wie bij Deloitte Dutch Caribbean werkt zal merken dat we waardering zowel uitdrukken in persoonlijke aandacht als via het pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.
 

Apply now

Deloitte Dutch Caribbean

Deloitte Dutch Caribbean

Human Resources

Deloitte Dutch Caribbean Human Resource Department... More