Jobs

Trainer/ Learning Specialist/ (Team)Coach

Aruba

De functie

Als ervaren Trainer/ Learning Specialist/ (Team) Coach verzorg je duurzame ontwikkelingsprogramma’s voor klanten. Je verkent ontwikkelingsbehoeften bij klanten en ontwikkelt op maat trainingsprogramma’s en masterclasses. Je faciliteert ontwikkelingsprogramma’s en -activiteiten op het gebied van onder andere leiderschap, cultuur en communicatie. Verder lever je een bijdrage aan de algemene Human Capital Consultancy praktijk. Je kan als projectmanager en/ of adviseur worden ingezet op human capital opdrachten die binnen jou expertise liggen.

Je profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van HRM en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als trainer/ (team) coach. Je bent intrinsiek gedreven en krijgt veel voldoening van het adviseren van organisaties en hun teams/ medewerkers in hun verdere ontwikkeling. Je bent bereid energie te steken in het ontwikkelen van de juiste kwalitatief hoogwaardige interactieve programma’s die aansluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van de klant. Je bent klantgericht en streeft naar vernieuwing en innovatie binnen je specialisme. Je beschikt over uitstekende interpersoonlijke-, communicatieve-, leiderschaps- en trainingsvaardigheden. Je bent analytisch goed onderlegd, creatief ingesteld en gericht op samenwerking. Je hebt kennis zowel in woord als geschrift van Papiamentu. Tevens beheers je de Engelse en Nederlandse taal goed.

Het aanbod

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving waar je ‘een impact kan maken’. Deloitte maakt onderdeel uit van een internationale organisatie. Via ons netwerk en onze geavanceerde systemen hebben we de beschikking over in de praktijk bewezen en wetenschappelijk onderzochte content, modellen en technieken en hebben we inzicht in wereldwijde en lokale trends en ontwikkelingen. In de Human Capital Consulting, Learning & Assessment praktijk werkt een dynamisch zeer gemotiveerd team van professionals.

Procedure

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Regina Bakker-Sprangers, Senior Manager op tel: (+5999) 4333316 of Tirza Garmes, Manager, op tel: (+5999) 4333371. Een assessment en een referentieonderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. 

Apply now!

Deloitte Dutch Caribbean

Deloitte Dutch Caribbean

Human Resources

Deloitte Dutch Caribbean Human Resource Department... More