Jobs

Manager Human Capital Consultancy

Curaçao

De functie

Als ervaren Manager Human Capital Consultancy adviseer je klanten over complexe Human Capital vraagstukken. Je verkent behoeften bij klanten en ontwikkelt advies op maat. Je hebt ruime ervaring met HR- transitieprojecten en je bent een specialist op het gebied van organisatie-inrichting, formatievraagstukken en functiebeschrijvingen- en waardering.

Je levert een bijdrage aan de algemene Human Capital Consultancy praktijk. Je kan als projectmanager en/ of adviseur worden ingezet op Human Capital opdrachten die binnen jouw expertise liggen.

Je profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van HRM/Psychologie of Bedrijfskunde en je hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring als adviseur of als trainer/ (team) coach. Je bent intrinsiek gedreven en krijgt veel voldoening van het adviseren van organisaties en hun teams/ medewerkers in hun verdere ontwikkeling. Je bent bereid energie te steken in het ontwikkelen van de juiste kwalitatief hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de klant. Je bent klantgericht en streeft naar vernieuwing en innovatie binnen je specialisme. Je beschikt over uitstekende interpersoonlijke-, communicatieve-, leiderschaps- en adviesvaardigheden. Je bent analytisch goed onderlegd, creatief ingesteld en gericht op samenwerking. Tevens beheers je de Nederlandse, Papiamentse en Engelse taal goed.

Het aanbod

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving waar je ‘een impact kan maken’. Deloitte maakt onderdeel uit van een internationale organisatie. Via ons netwerk en onze geavanceerde systemen hebben we de beschikking over in de praktijk bewezen en wetenschappelijk onderzochte content, modellen en technieken en hebben we inzicht in wereldwijde en lokale trends en ontwikkelingen. In de Human Capital Consulting, Learning & Assessment praktijk werkt een dynamisch zeer gemotiveerd team van professionals.

Een assessment en een referentieonderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.
 

 

Apply now!

Deloitte Dutch Caribbean

Deloitte Dutch Caribbean

Human Resources

Deloitte Dutch Caribbean Human Resource Department... More