Jobs

Senior Consultant Risk Advisory

Curaçao

Governance, Regulatory, Risk | HBO - WO

De functie

Als Senior Consultant Risk Advisory verricht je werkzaamheden binnen de Risk Advisory service portfolio van Deloitte Dutch Caribbean. Als Senior Consultant ben je geïnteresseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en de beheersing van veranderende risico’s binnen organisaties. Je adviseert onze klanten over complexe vraagstukken op het gebied van Governance, Enterprise Risk Management (ERM) en compliance vraagstukken. Het grootste deel van de tijd werk je mee op opdrachten die een grote impact hebben op de bedrijfsvoering van multinationals, financiële instellingen, grote private instelling of een publieke organisatie. Je bent onderdeel van een jong en ambitieus team die onze klanten helpt in het omgaan met zeer diverse risicomanagement uitdagingen. Je werkt samen met onze klanten om de noodzakelijke wijzigingen aan te brengen in risicomanagement processen, organisaties en risicomanagement raamwerken met als doel het efficiënter en effectiever beheersen van projecten/programma’s en het managen van (operationele) risico’s en controls.

Wat ga jij doen?

Als Senior Consultant Risk Advisory start je zo snel mogelijk op projecten, waarbij je ervaren collega’s ondersteunt en er volop ruimte is voor jouw eigen inbreng. Op deze manier word je betrokken bij verschillende werkzaamheden en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: strategie, risk appetite, governance, cultuur, optimalisatie en beheersing van management processen, integraal risico management, en risico analyses. Binnen het team bouw je zo razendsnel expertise op binnen het gebeid van governance, risk management en regulatory compliance.
Naast de directe uren voor de klant, werk je ook actief mee aan het ontwikkelen van de Deloitte business. Denk daarbij aan het optimaliseren van interne processen en helpen het team verder uit te bouwen. In een uitdagende en dynamische omgeving bouw je in korte tijd een netwerk op. Hierbij profiteer je van de kennis en ervaring van jouw collega’s en werk je continu aan het verbeteren van jouw consulting vaardigheden. Op deze manier kun je individueel groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied.


Verder wordt je als Senior Consultant voorbereid op de volgende stap tot (Junior) Manager. Dit betekent dat je van A tot Z betrokken wordt bij het commerciële traject, het schrijven van proposities, en dienen de eerste stappen te worden gezet worden tot het duurzaam onderhouden van klantcontacten. Daarnaast is het van belang dat Senior Consultants een coachende en aansturende rol op zich kunnen nemen, en uiteindelijk in staat zijn om een team aan te sturen en de daarbij horende verantwoordelijkheden op zich kunnen nemen.

Jouw Profiel

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in het domein van bedrijfskunde, bedrijfswetenschappen, bedrijfseconomie, accountancy of information management;
 • Je hebt 2-4 jaar werkervaring met risico management, internal control of soortgelijke control omgeving;
 • Kennis van COSO, ERM, three lines of defense, governance en internal audit / ISO 31000;
 • Je beschikt over sterke analytische en communicatieve vaardigheden en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Je beschikt over een proactieve en klantvriendelijke instelling en kunt zelfstandig schakelen met de klant;
 • Je bent gedreven, kritisch en neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van jouw werkzaamheden;
 • Je hebt de ambitie om projectteams en teamleden aan te sturen op inhoudelijk en professioneel niveau;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in spraak als geschrift en het spreken en schrijven van Papiamentu is een pré.
Waarom Deloitte

Bij Deloitte zoek je oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten en tegelijkertijd werk je aan je eigen carrière. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Op deze manier willen wij jou maximaal stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Andere redenen om voor Deloitte te kiezen:

 • Je werk met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, in multidisciplinaire en internationale teams;
 • We zijn een laagdrempelige organisatie en hebben een informeel team (ook buiten werktijd);
 • We bieden een open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie

Aldo-Marco Silvano

Aldo-Marco Silvano

Manager Risk Advisor

Manager Risk Advisory at Deloitte Dutch Caribbean... More

Solliciteren

Deloitte Dutch Caribbean

Deloitte Dutch Caribbean

Human Resources

Deloitte Dutch Caribbean Human Resource Department... More