Jobs

Belastingadviseurs

Aruba & Curaçao

De functie

Als belastingadviseur bij Deloitte Dutch Caribbean werk je nauw samen met een (Senior) Tax Manager, Director of Tax Partner en zit je niet alleen maar achter een bureau met wetboeken en cijfers te werken. Je komt al snel met de klant aan tafel te zitten. Hierbij ben je niet alleen bezig met belasting besparen maar zorg je er ook voor dat de klant aan alle regels voldoet, waaronder zijn verplichte aangiftes. Verder houd je je bezig met het uitvoeren van analyses op het gebied van fiscale wetgeving en denk je mee aan de ontwikkeling van producten die hieruit kunnen voortvloeien.

Je profiel

Je hebt een Master in Fiscale Economie / Fiscaal Recht. Je bent ambitieus, leergierig, klantgericht, dynamisch, flexibel en wordt enthousiast van verandering en innovatieve ontwikkelingen. Ook heb je een positieve instelling, goede communicatieve vaardigheden, kun je goed zelfstandig en in teamverband werken en heb je een sterk ontwikkelt verantwoordelijkheidsgevoel. De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Papiaments is een pre.

Het aanbod

Binnen Deloitte Dutch Caribbean wordt waardering zowel in persoonlijke aandacht als via het pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden tot uitdrukking gebracht. Deloitte biedt een gezonde work-life balance en voldoende kansen voor ontwikkeling en groei als professional. Er is een actieve personeelsvereniging en er heerst een fijne onderlinge sfeer.

 

Een assessment en een referentieonderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie

Julian Lopez Ramirez

Julian Lopez Ramirez

Managing Partner | Partner Tax

I studied law and specialized in Tax Law (direct taxes). In 2000 I did a post-masters course where I specialized in indirect taxes, customs and tax policy. In 2002 I returned to Curacao where I launch... More

Michael-Leo van Romondt

Michael-Leo van Romondt

Partner | Tax

I studied Tax law and specialized in direct taxes. I began my career at Deloitte with an internship at Deloitte in The Netherlands. In December 2011 I became a Tax partner and am currently working for... More

Apply now

Deloitte Dutch Caribbean

Deloitte Dutch Caribbean

Human Resources

Deloitte Dutch Caribbean Human Resource Department... More