Webinar
12 Feb.

Een motiverend HR-beleid in uitdagende tijden

Thuiswerk, een blijver of niet binnen uw onderneming?

Friday, 01:00 p.m.  CEST | 1 hr
Event language: Dutch

In 2021 zal u kleur moeten bekennen! Wat ook uw standpunt is, het is belangrijk om hierover duidelijk te communiceren naar uw medewerkers. Niets dat meer demotiverend werkt dan onduidelijkheid over wat mag en wat niet mag. We overlopen in dit seminarie de noodzakelijke onderdelen van een goede thuiswerkpolicy.

Zoom webinar | 12 februari 2021 | 13u-14u

Topics

Eén van de voordelen van thuiswerk is een betere balans tussen werk en het gezin. Naast flexibiliteit in ruimte is er ook een roep naar meer flexibiliteit in tijd. Niet enkel werknemers, maar ook werkgevers zijn vragende partij. We schetsen de mogelijkheden binnen het huidige juridische kader van arbeidsduur.

Nu de bedrijfswagen op menig oprit geparkeerd staat, is het meer dan ooit tijd om ook even het huidige wagenbeleid onder de loep te nemen. Ondernemingen die niet tijdig bijsturen, zullen zich sowieso geconfronteerd zien met een aanzienlijke meerkost. Daarenboven is het aanbieden van een wagen niet altijd de geprefereerde keuze. Door verschillende mobiliteitsoplossingen aan te bieden (bv. via een cafetariaplan) wordt ingespeeld op individuele mobiliteitsbehoeftes. Maar hoe pak je dit aan?

Tot slot staan we ook stil bij de impact van corona op bestaande incentive plannen. Hoe stuur je bij? We schetsen tevens de mogelijkheden om werknemers (financieel) te motiveren, voor die ondernemingen die samen met hun medewerkers de bedrijfsresultaten willen doen groeien.

Veerle Bekaert
056 59 44 05
vbekaert@deloitte.com

Deelname aan deze webinar is gratis. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met de link voor het volgen van deze ZOOM infosessie.

Deloitte Accountancy is een erkend ITAA-vormingsoperator - webinar erkenning E0038/2019-11.

Friday, 12 Feb 2021 01:00 p.m. CEST
Share Share event on social