Seminar
9 Jun.

Electrifying your business

Electrification, what’s in it for you?

Aartselaar, Belgium
Event language: Dutch

Elektrische wagens schakelen een versnelling hoger, de fiscus volgt. Kom tijdens deze infosessie alles te weten over de toekomst van de elektrische bedrijfswagen. 

Infosessie | Donderdag 9 juni 2022 | 19u-22u | BMW Jorssen Zuid

Registreer nu!

Inhoud

Klassieke verbrandingsmotor, hybride of 100 % elektrische wagen, het bestaande gamma voorziet voor ieder wat wils. Wat is de grondslag van de gewijzigde wetgeving rond wagenfiscaliteit? De vergroening van de autofiscaliteit kan niet langer genegeerd worden en heeft een niet te miskennen impact op ondernemingen. Enerzijds bekijken we graag samen met u de (toekomstige) aftrekbaarheid van autokosten met de bijhorende overgangsmaatregelen. Anderzijds lichten we de fiscale gunstmaatregelen in het nieuw wettelijk kader toe.

19u
Ontvangst en verwelkoming

19u30-20u15
Elektrische wagens schakelen een versnelling hoger, fiscus volgt
Jolien Costermans & Evelien Smeyers – Deloitte

20u15—21u00
Sustainability als basis voor de BMW product strategie
Ewoud Van Der Heyden - Marketing Director BMW Group Belux

21u00
Netwerkreceptie

Elektrische wagens schakelen een versnelling hoger, fiscus volgt

Gastsprekers: Jolien Costermans & Evelien Smeyers – Deloitte

Klassieke verbrandingsmotor, hybride of 100 % elektrische wagen, het bestaande gamma voorziet voor ieder wat wils. Maar wat is de wil van de fiscale wetgeving? De vergroening van de autofiscaliteit kan niet langer genegeerd worden en heeft een niet te miskennen impact op ondernemingen. Enerzijds bekijken we graag samen met u het (toekomstige) wettelijke kader van de wagenfiscaliteit. Daarnaast staan we ook stil bij de mogelijkheden die u als werkgever heeft om uw bedrijfswagenbeleid futureproof te maken.

Sustainability als basis voor de BMW product strategie

Gastspreker: Ewoud Van Der Heyden - Marketing Director BMW Group Belux 

De automobielindustrie is in volle transformatie. In deze uitdagende tijden voelt BMW zich als een vis in het water. En dat is geen toeval, want ecologie zit in de genen van het merk. Met een duidelijke 360° aanpak die verder gaat dan elektrische wagens alleen, wil BMW bijdragen tot ‘Business Ambition for 1,5°C’. Veel is reeds concreet maar meer is op komst. 

Electrifying your business - Infosessie

9 juni 2022 | 19u-22u| BMW Jorssen Zuid

BMW Jorssen Zuid

Thursday, 9 Jun 2022 Belgium
Share Share event on social
Registreer nu!