actualiteiten-september-2020

Article

Accountancy Actualiteiten

Nieuwsbrief september 2020

In deze editie: Business Family Lab | COVID-19 financiële steunmaatregelen | Corona III Enkele interessante maatregelen | Doorstaat uw onderneming de cashflow-stresstest? | Overdracht van uw familiebedrijf: De must-haves!

Actualiteiten, september 2020

Business Family Lab
Hoe futureproof is uw familie? Is uw familiebedrijf klaar voor de toekomst en wordt het familiale vermogen gekoesterd als middel voor uw familiale welvaart? Een Business Family Lab verschaft op een snelle en efficiënte manier inzichten in hoe goed uw familie, bedrijf en vermogen voorbereid zijn op onvoorziene omstandigheden en uitdagingen van de toekomst.

COVID-19 financiële steunmaatregelen
Naar aanleiding van de COVID-19 situatie heeft de overheid een reeks maatregelen genomen op financieel, fiscaal en sociaalrechtelijk vlak. In de loop van de voorbije maanden werden deze regelmatig bijgestuurd en aangevuld. Onderstaand vindt u een beknopt overzicht van de federale en Vlaamse financiële maatregelen.

Corona III Enkele interessante maatregelen in aanloop naar het einde van het (boek)jaar
In aanloop naar het einde van het (boek)jaar brengen we graag een aantal steunmaatregelen in herinnering die naar aanleiding van de coronacrisis werden ingevoerd, maar die aflopen op 31/12/2020.

Doorstaat uw onderneming de cashflow-stresstest?
Cashflowmanagement staat deze dagen hoog op de agenda. Het is voor u als ondernemer meer dan ooit belangrijk om een degelijke inschatting te maken van de netto kaspositie van uw onderneming voor de komende weken en maanden.

Overdracht van uw familiebedrijf: De must-haves!
Een familiebedrijf is meer dan een bedrijf, het is een visie, een project, een familie. Het is dan ook essentieel om de overdracht ervan naar de volgende generatie op een adequate manier te begeleiden.

Did you find this useful?