de-kracht-van-digital-accountant-portal-in-corona-tijden

News

De kracht van de Digital Accountant portal in corona-tijden

COVID-19 

Gepubliceerd op 8/04/2020

Voldoet uw papieren administratie niet langer aan uw behoefte om continu over up to date en accurate cijfers te beschikken?  De Digital Accountant-portal biedt u de nodige ondersteuning bij het digitaliseren van uw financiële administratie, en reikt u op een snelle, efficiënte, nauwkeurige en inzichtelijke manier de nodige informatie aan waarover u samen met uw accountant in gesprek kunt gaan.

Hoe gaan we te werk?

U kan factureren via e-facturatie. Een efficiënte verwerking van kassabonnen via uw smartphone, is niet langer een utopie. Ook een automatische koppeling van uw boekhouding met uw bankverrichtingen is mogelijk. U moet enkel nog uw inkomende facturen uploaden naar uw portaal. Uw accountant doet de rest. Dankzij ons ecosysteem van bedrijfsapplicaties geïntegreerd met uw portaal, kunnen we u een gestroomlijnde en digitale compliance-service aanbieden.

Het resultaat?

Zeg vaarwel aan de schoenendoos of lade gevuld met papieren documenten. U kunt zich voortaan concentreren op uw kernactiviteiten terwijl u up-to-date blijft. Het Digital Accountant-portaal is uw digitale dashboard dat u op elk moment en om het even waar kunt raadplegen, en vanwaar u meldingen kunt verzenden en ontvangen. Uw dashboard laat u toe u ten volle te focussen op de cijfers die voor u van belang zijn.

Analyseer het verleden, voorspel de toekomst.

Uw portaal biedt u een duidelijk overzicht van de financiële prestaties van uw bedrijf, en is speciaal ontworpen om u te helpen uw bedrijf op de rails te houden. De real-time inzichten zijn tastbaar en altijd beschikbaar. Dankzij de digitalisering van uw en onze processen is rapportering efficiënt, snel, persoonlijk en nog nauwkeuriger. Voortaan is er meer tijd om u extra toegevoegde waarde te bieden via fiscaal en juridisch advies of advies over uw strategie, financiën en operationele processen. Uw Deloitte Accountancy Trusted Advisor bespreekt graag met u – zeker in deze moeilijke corona-tijden - uw liquiditeitspositie. Samen kunnen we een kasplanning op maat voor u opstellen en een stress-test doorlopen.

Wilt u de kracht van ons portaal in COVID-19-tijden ontdekken? Maak hier uw digitale afspraak of contacteer uw Deloitte Accountancy Trusted Advisor.

Samen helpen we uw onderneming vooruit!

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u meer informatie op maat van uw bedrijf? Gelieve dan contact op te nemen met:

Frank Schouteden
fschouteden@deloitte.com

Frederik Falepin
ffalepin@deloitte.com

Did you find this useful?