Perspectives

Dag van de Ondernemer

Eerbetoon aan ondernemer­­schap

Elke 3e vrijdag van november wordt vanaf nu de 'Dag van de Ondernemer': Een dag om ondernemers te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen en het mooie aan ondernemerschap onder de aandacht te brengen!

Vrijdag 20 november

Op 20 november vieren we voor de 2de keer de Dag van de Ondernemer. De derde november is een dag waarop het ondernemerschap en de ondernemers positief onder de aandacht moeten komen. Het is een dag waarop de onmiskenbare stempel die ondernemers op onze economie en maatschappij drukken in de verf worden gezet.

Samen met ondernemersorganisatie Unizo zet Deloitte Fiduciaire mee haar schouders onder dit initiatief om ondernemerschap in Vlaanderen en Brussel centraal te stellen. Het ondernemerschap van zij die dagelijks risico’s nemen en hun ideeën verwezenlijken, vertaalt zich immers in duizenden jobs en via hun activiteiten zwengelen ze de economie mee aan. “Het is niet meer dan terecht dat eenmaal per jaar hun doorzetting en hun veerkracht in de schijnwerpers staan", aldus Karel Van Eetvelt van Unizo.

“We willen deze op deze dag het economische en maatschappelijk belang van ondernemers onderstrepen en hen tevens van harte bedanken”, voegt Nikolaas Tahon, managing partner van Deloitte Accountancy hier nog aan toe.


De derde vrijdag van november is niet toevallig gekozen. Elke derde week van november vindt de 'Global Entrepreneurship Week' plaats. Een week waarop wereldwijd campagne wordt gevoerd om ondernemerschap te promoten.

 

Draag mee het ondernemerschap uit van de hashtag #dagvdondernemer! Alle info vind je op www.dagvandeondernemer.be

KMO Kompas 2015

Omdat Deloitte Accountancy ernaar streeft om continu haar brede expertise en diepgaande kennis van de markt te delen, geven we vandaag ook ons jaarlijkse KMO Kompas uit. Wilt u aftoetsen hoe uw bedrijf zich situeert ten aanzien van andere bedrijven in uw sector? Dan vormt het KMO Kompas hiertoe de ideale benchmark. Deze editie bundelt de meest opvallende conclusies voor u. Ontdek het op www.kmokompas.be !

#dagvdondernemer

Vrijdag 20 november, Dag van de Ondernemer

Ondernemers verdienen meer dan ooit respect. Vrijdag 20 november 2015 staat de ondernemer dus opnieuw centraal. U zal er niet omheen kunnen. Een dag waarop het ondernemerschap en de ondernemers positief onder de aandacht komen. Ontdek alle acties op www.dagvandeondernemer.com en uit uw respect voor ondernemers met de hashtag #DagvdOndernemer

Did you find this useful?