Life at Deloitte

Deloitte Hasselt

Passie, kennis, inzicht en toewijding: de partner van ondernemers en bedrijfsleiders

Het kantoor van Deloitte Hasselt heeft dankzij haar jarenlange ervaring, toonaangevende expertise en uitgebreide dienstverlening een reputatie uitgebouwd als trusted advisor van talloze ondernemingen uit diverse sectoren en industriëen. De kernactiviteiten richten zich enerzijds op begeleiding van kmo’s en familiebedrijven (Deloitte Fiduciaire) en audit naar grote bedrijven (Deloitte Audit & Enterprise Risk Services).

Deloitte Fiduciaire

U focust op de kernactiviteiten van uw kmo.

Kennis van uw sector alleen is niet voldoende om van uw kmo een succes te maken. Meer en meer wordt er van u ook verwacht dat u een financiële expert bent. En een specialist in fiscaliteit voor wie de – voortdurend veranderende – wetgeving geen geheimen kent. Een onmogelijke opdracht. En toch … toch hebt u die kennis broodnodig. Om de resultaten van uw bedrijf te interpreteren. Om kansen te zien. Om uw risico’s correct in te schatten en de juiste beslissingen te nemen. Kortom, om van uw kmo een succes te maken.

Met een regionaal netwerk van 11 kantoren in België, verleent Deloitte Fiduciaire advies aan meer dan 5000 familiale ondernemingen. Voor de regio Kempen en Limburg worden deze werkzaamheden behartigd door partner Luc de Werdt en zijn team. Via een multidisciplinaire aanpak ondersteunt het kmo’s in al haar aspecten. Meer dan 90 collega’s gaan dagelijks de dialoog aan met bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren om hen een dienstverlening op maat aan te bieden.

 

360° ondersteuning

Van startup, groeier, matuur bedrijf of het moment van overdracht van uw onderneming: de dienstverlening van Deloitte Fiduciaire is toegespitst op het hele levenscyclus van uw onderneming. Om hieraan tegemoet te komen, investeren wij voortdurend in diverse tools om in te spelen op de evoluerende noden uit de bedrijfswereld.

Een greep uit onze dienstverlening:  

De accountancydiensten die wij aan onze klanten leveren gaan veel verder dan die van een traditionele accountant. Door onze interne opleidingen en onze focus op teamwork kunnen we onze klanten ondersteuning bieden over met betrekking tot verschillende gebieden domeinen en uiteenlopende onderwerpen. We focussen ons op kwaliteit en betrouwbaarheid om in alle vertrouwelijkheid de juiste adviezen te geven.
In the spotlight: The digital accountant

Contactinfo: Luc de Werdt

 • Tax & Legal
  Betrouwbaar fiscaal en juridisch advies is gebaseerd op kennis en ervaring. Door onze unieke en  doorgedreven “sharing culture” heeft iedere medewerker toegang tot de ervaring van meer dan 120 collega’s specialisten. Niemand staat alleen voor een uitdaging. Overleg en kritisch debat zorgen voor kwaliteitsvolle en accurate oplossingen. Binnen goed gestructureerde competentiegroepen is onze kennis altijd up-to-date en wordt in team continu gewerkt aan innovatieve totaaloplossingen.

Contactinfo: Patrick Dierick & David Derhaeg

In the spotlight: Private Governance.

 • Business Control & IT
  Onze afdeling Business Control & IT biedt kmo's resultaatgerichte bedrijfs- en IT-adviesdiensten.  In alle ondernemingen circuleert er enorm veel informatie in een bedrijf, wat veel handmatige interventies nodig maakt. Ons doel is het verschaffen vanWe willen managementinformatie aanbieden waarop we het IT-systeem van de klant afstemmen. We komen maandelijks met onze klanten samen voor de opvolging en implementatie van IT-systemen die zijn aangepast aan hun bedrijfvoor het specifieke bedrijf."

Contactinfo: Johan Vlaminckx

In the spotlight: Business & Finance X Ray

 • M&A & Finance
  Ons M&A & Finance-team team is verantwoordelijk voor het hele proces van een bedrijfstransactie. Wij handelen elke fase van de transactie af voor ondernemers die willen Of u nu wilt kopen of verkopen, op zoek bent zijn naar extra financiering of de krachten wilt willen bundelen met een ander bedrijf, wij handelen elke fase van de transactie af. Dit omvat marktanalyses, taxaties, onderhandelingen over transacties, due diligence-onderzoeken, contractonderhandelingen, etc. Met een geïntegreerde aanpak (samenwerking met fiscalisten, juridisch adviseurs en accountants) streven wij ernaar om uw de aandeelhouderswaarde van onze klanten te maximaliseren.

Contactinfo: Davy Collin & Frank Schouteden

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht

Het is onze prioriteit om de ontzaglijke hoeveelheid aan financiële, fiscale, juridische en boekhoudkundige kennis die voorhanden is te capteren en te bundelen binnen onze organisatie.  Via diverse kanalen houden we de vinger aan de pols in ondernemersland om kort op de bal te spelen bij elke op til staande fiscale wending, juridische update of financiële udpate. Door middel van onze publicaties en seminaries blijft u op de hoogte van de belangrijkste, meest recente en relevante trends en evoluties in het fiscale, juridische en financiële landschap.

Hieronder een overzicht:

 • Nieuwsbrief Actualiteiten
  Maandelijkse nieuwsbrief met praktische artikels over boekhoudkundige, fiscale, juridische en beleidsonderwerpen die interessant zijn voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen.
 • KMO-updates
  Actuele & praktische informatie rond kmo-ondernemerschap
 • Dialoog Magazine
  Halfjaarlijks magazine met getuigenissen van onze klanten en meer informatie over de diensten van Deloitte Fiduciaire
 • Financieel kompas
  Het Financieel Kompas geeft u elke maand een overzicht van de belangrijkste wisselkoersen, indexcijfers en rentevoeten.
 • KMO Kompas
  Jaarlijkse studie die de impact van de voorbije crisisjaren op de financiële performantie van de Belgische kmo’s meet en de fiscale druk op de Belgische kmo's in kaart brengt
 • KMO Kalender
  De Deloitte Fiduciaire KMO-Kalender biedt u de mogelijkheid om de vele maandelijkse verplichtingen goed bij te houden.

De samenwerking met regionale middenveldorganisaties als Voka en VKW Limburg zorgt voor een permanente dialoog met de ondernemer. Via hoorcolleges en gastlezingen brengen we bovendien onze kennis over aan onderwijsinstellingen, op externe seminaries of infosessies.

“Reken op ons voor accountancy, fiscaal-juridisch advies, financieel & IT management en M&A”

Deloitte Audit & Entreprise Risk Services

Deloitte Audit & Enterprise Risk Services (AERS) is Belgisch marktleider op vlak van audit en advies, en reikt ondernemers ontplooiingskansen aan, ondersteunt hen op vlak van onzekerheden en risico’s. Onder leiding van Dominique Roux, combineren de meer dan 25 medewerkers in Hasselt hun neus voor IT en risico-inschatting en een grondige kennis van de industrie met pragmatische audit en IFRS competenties.

Audit ERS

Onze afdeling verstrekt een ruim amalgaam aan diensten aan de grote bedrijven, multinationals, kmo’s en familiebedrijven. De multidisciplinaire teams zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende aspecten van het economisch speelveld, gaande van business en financials, inclusief statutaire audits, consolidaties, due diligence, fraude onderzoek tot interne audits.


Bovendien staan onze medewerkers in nauw contact met CEO’s en CFO’s van talloze bedrijven. De gebundelde aanpak en dienstverlening van AERS stelt de klant in staat stelt om de wereld rondom hem beter te meten, risico’s te controleren en te beheren, om op die manier de betrouwbaarheid van processen en systemen in hun organisatie te versterken.

Onze diensten:

Onze vacatures

Wil je graag deel uitmaken vain een van onze dynamische teams? Neem dan zeker een kijkje naar een van onderstaande vacatures en wie weet kom je ons binnenkort vervoegen!  

Bekijk hier een meer gedetailleerd overzicht van onze vacatures. 

Did you find this useful?