News

Deloitte Private trekt Guy Jans aan

Als adviseur van familiebedrijven

Sinds 1 januari 2018 is Guy Jans, specialist in de menselijke aspecten binnen het familiebedrijf, actief bij Deloitte Private als zelfstandig consultant.

Guy Jans adviseert in het kader van generatiewissels en/of de introductie van corporate en family governance waarbij focus wordt gelegd op het creëren van duurzame familiale afspraken.

Hij heeft een mooie praktijk uitgebouwd en naambekendheid gecreëerd rond Family Dynamics en werkte al diverse malen samen met ons team in het kantoor van Deloitte Private in Hasselt.

Als oud-eigenaar/ondernemer heeft Guy dertig jaar een familiebedrijf – als lid van de derde generatie – geleid. Na de verkoop van het bedrijf heeft hij zich herschoold in het begeleiden van ondernemende families die op een verstandige manier met hun bedrijf willen omgaan.

We wensen met Guy Jans deze adviesverlening op de markt nog verder uit te breiden: naast onze technische, fiscale, juridische en financiële begeleiding, kunnen wij onze klanten nu ook bij het interrelationele aspect ondersteunen, dat eigen is aan familiebedrijven. We zullen hierrond een gefocust team uitbouwen, in nauwe samenwerking met Greenille by Laga, een gespecialiseerd kantoor in vermogensplanning.

"Wij zijn uiteraard erg verheugd dat Guy ons team is komen versterken. We spelen hiermee in op de vraag van onze klanten, en bieden oplossingen voor het volledige spectrum van uitdagingen waar familiebedrijven voor staan." Patrick Dierick

Did you find this useful?