vrouw tussen lijnen

Article

Succesvol digitaal ondernemen

Prioriteiten voor 2022!

Tijdens deze webinar bespreken onze experten hoe we de businessstrategie en het businessmodel van uw onderneming succesvol digitaal maken, in de industrie en B2B. Verder belichten we ook opportuniteiten om de interne efficiëntie en dus de tevredenheid van uw medewerkers te verhogen dankzij digitale oplossingen.

Talking points

Digitalisatie is al langer dan vandaag een hot topic, maar door de coronacrisis is de digitale transformatie in een stroomversnelling geraakt.

  • Veranderend consumentengedrag
  • War on talent
  • Concurrentieel kader
  • Macro-economische omgeving

We zien echter dat de helft van de kmo’s terughoudend is om te digitaliseren, wat voor sommige bedrijven pijnlijke gevolgen had tijdens de recente pandemie. Ook bij het aantrekken en behouden van talent zien we een impact van het gebrek aan digitalisatie. 

De recente crisis en bijhorende 'war for talent' heeft duidelijk aangetoond dat dit het moment is om op de kar van digitalisering te springen. 

Ontdek hier meer over tijdens de webinar! 

vrouw tussen lijnen

Onze experten besproken tijdens deze sessie hoe u als onderneming succesvol een digitale strategie opbouwt, dit stap voor stap. Wenst u meer info over hoe onze experten u kunnen bijstaan in dit digitalisatietraject? Neem dan zeker contact met ons op!

Did you find this useful?