jobs

Article

Onze West-Vlaamse kantoren in de kijker

Start je carrière in Brugge, Kortrijk of Roeselare

Op zoek naar een stage of eerste job in de regio West-Vlaanderen? Leer meer over onze regionale kantoren Brugge, Kortrijk en Roeselare via de ervaringen van enkele Deloitters.

Explore Content

Van stage tot topjob

Eline Scherrens werkt momenteel al 3,5 jaar bij Deloitte Accountancy in Brugge als consultant en zou haar job voor geen geld in de wereld nog willen inwisselen.

"De sfeer in ons kantoor te Brugge is in één woord: SUPER! Ik werk in een topteam met allemaal jonge gemotiveerde mensen die niet enkel collega’s meer zijn, maar ook vrienden. Dit ondervond ik al tijdens mijn stage waardoor de keuze snel gemaakt was om bij Deloitte aan de slag te gaan."

 

"De sfeer in kantoor Brugge is in één woord: SUPER!"

Open werkruimtes dicht bij huis

"Doordat je bij Deloitte Accountancy in multidisciplinaire teams werkt, zorgt dit voor veel variatie in de job. Dankzij de vele interne opleidingen en de ervaringen die je opdoet bij verschillende klanten, kan je op korte tijd doorgroeien naar een nieuwe functie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden." vertelt Frederik Falepin, partner van kantoor Kortijk.  

"De open spaces in het kantoor van Kortrijk zorgen ook voor interactie tussen de collega's. Dit bevordert het teamwerk en zorgt ervoor dat je elke dag met iedereen in contact komt."  

Ons kantoor in Kortrijk

Roeselare als hoofdstad van de familiale kmo's

"Roeselare wordt soms ook wel de hoofdstad van de familiale kmo’s genoemd", vertelt senior consultant Pieter Verraes. "Het is vanuit die optiek dat we met de collega’s in Roeselare ons volledig onderdompelen in de sfeer van familiebedrijven. Ondernemers in onze regio verwachten van ons dat we hen in een no-nonsens stijl adviseren. Die no-nonsens aanpak stralen we ook uit binnen de teams. Collega’s gaan open en direct met elkaar om en zijn bereid om elkaar te ondersteunen waar nodig."

Waarom Deloitte?

Daarnaast vertelt Pieter waarom hij voor Deloitte koos: "De goede reputatie van Deloitte als werkgever én als dienstverlener was mij al bekend toen ik solliciteerde. Dat Deloitte er echter ook was voor de familiebedrijven in de regio was voor mij nieuw. De combinatie van die reputatie en de kans om familiebedrijven te kunnen adviseren in de eigen streek gaf voor mij de doorslag."

"Deloitte is voor mij een bedrijf met de voordelen van een grote organisatie (opleidingsmogelijkheden, ruime ondersteuning door diverse interne diensten, internationaal netwerk) terwijl de sfeer op de werkvloer, waarbij je vooral binnen je eigen team en met je klanten samenwerkt, aanvoelt alsof je in een kleine wendbare organisatie zit."

Ook Simon Engels, junior accountancy consultant, kreeg de smaak te pakken na zijn stage: "Deloitte is een ideale werkgever voor wie houdt van gevarieerd, uitdagend en boeiend werk. Dankzij permanente feedback en opleiding kan je jouw carrière optimaal evolueren. De kmo-wereld boeit elke dag opnieuw en zorgt elke dag voor nieuwe uitdagingen."

"De combinatie van Deloitte's reputatie en de kans om familiebedrijven te kunnen adviseren in eigen streek gaf voor mij de doorslag"

Voor meer informatie over onze jobmogelijkheden regio West kan je altijd contact opnemen met onze Recruitment officer:

Stephanie Uyttersprot
+32 2 639 48 43
suyttersprot@deloitte.com

Explore Content

Did you find this useful?