kantoor vrouw

Article

Strategische vragen rond aandeelhouderschap en bestuur van uw vennootschap

Haal het maximum uit het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen

In deze webinar gaan onze experten in op het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen (WVV). Het Wetboek biedt heel wat mogelijkheden om de juridische structuur van uw vennootschap(pen) en de afspraken onder aandeelhouders te versterken, en beter afdwingbaar te maken.

Talking points

 

Een strategische benadering met juridische inslag, een must anno 2021. Onze experten geven tijdens dit seminarie een stand van zaken mee 2 jaar na de invoering van het WVV en gaan dieper in op enkele meest voorkomende vragen.

Verder is het vanzelfsprekend dat een professionele structuur en een sterk en goed georganiseerd bestuursorgaan de geloofwaardigheid en het imago van de vennootschap versterken. Wij gaan samen met u aan de slag om dit complex ecosysteem te optimaliseren.

  • Het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen (WVV)
  • Hoe aandelen (deels) liquide maken
  • Good Governance

Schrijf u onderaan in voor één van de webinars en ontdek er alles over!

kantoor vrouw

Het nieuwe Wetboek van vennootschappen en vereningen (WVV) stond centraal in deze sessie. Wenst u meer informatie, heeft u vragen of interesse om één van onze toekomstige sessies bij te wonen omtrent dit topic? Onze experten delen graag hun professionele ervaringen en hoe u deze nieuwe tips kan meenemen naar uw bedrijf. Neem nu contact met ons op!

Did you find this useful?