bouwbedrijf

Events

Digitaliseren in de bouwsector

12 unieke inzichten voor het bouwbedrijf van de toekomst

Om bouwbedrijven een duwtje in de rug te geven bij hun digitalisering, slaat Astena na eerdere succesvolle events de handen in elkaar met enkele partners, waaronder Deloitte. Tijdens 12 unieke inspiratiesessies van 15 minuten krijg je originele inzichten en handige tips over de toepassing van de digitalisering in de bouwsector.

25 september 2018 in Gent en 2 oktober 2018 in Laakdal (Geel) | van 13u30 tot 17u15 | Georganiseerd door Astena

Opening keynote Deloitte

Anno 2018 zien we een grote diversiteit aan digitale oplossingen, zo ook in de bouwsector. We zien tal van applicaties die inzetten op een versterkte operationele samenwerking tussen de werfleiders, de onderaannemers, de ploegen op de werf zelf, etc.

Maar wat doet digitalisatie nu voor uw finance organisatie? En hoe kan u uw projecten financieel sterker onder controle houden, en dus de rendabiliteit verhogen? Onze keynote spreker Ulrike Debels, Director Business Control & Technology bij Deloitte, zal hier een aantal key points naar voren brengen.

Daarnaast laat Astena sprekers aan het woord rond thema’s als apps op de werf, track & trace, mobile sales & customer engagement, samenwerkingsplatformen voor onderaannemers, de cloud, e-invoicing, planning en BIM. Allemaal oplossingen voor het bouwbedrijf van de toekomst, dat op zoek is naar meer efficiëntie in een sector met bijzonder strakke marges. De closing note is in handen van Microsoft.

Dinsdag 25 september 2018

Communicatiehuis
Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent

Dinsdag 2 oktober 2018

De Vesten
Kanaalweg 6, 2430 Laakdal

Ben je er graag bij?

Bekijk het programma op de website van Astena en registreer je voor één van de twee sessies.