Events

Accountancy Events

At Deloitte Accountancy, we organise a lot of events & seminars in order to inform the market about pertinent issues in our economy and help your business move forward!

Overview of our seminars

Vooruitblik op 2019 voor kmo's. Hoe kan u het best de toenemende complexiteit en verandering aanpakken?

Regionale infosessies | december 2018 | Roeselare, Gent, Kortrijk

Ook in 2019 legt nieuwe wetgeving heel wat bijkomende formaliteiten en verplichtingen op aan ondernemers en ondernemingen. Gelukkig zijn er nieuwe en sterke planningen mogelijk op diverse vlakken. En last but not least heeft de digitalisering steeds nadrukkelijker een impact op de werking van kmo’s.

Tijd voor een vooruitblik op 2019: orde in de veelheid aan uitdagingen en oplossingen.

Op een gratis informatiesessie in onze kantoren, kan u zich uitstekend voorbereiden op het nieuwe, uitdagende jaar via praktische inzichten en acties die we met u zullen delen.

Klik door en schrijf je in!

Denk niet te snel dat de Brexit geen impact heeft op uw onderneming!

Ontbijtsessies | december 2018 | Gent, Antwerpen, Hasselt

Zoals de kaarten vandaag op tafel liggen, stapt het Verenigd Koninkrijk op 29 maart 2019 omstreeks middernacht uit de Europese Unie. Wat de definitieve uitkomst hiervan zal zijn, is tot op vandaag onzeker. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat elke onderneming, zowel multinational als kmo, zich nu moet voorbereiden en een plan moet hebben voor de verschillende scenario’s.

Klik door en schrijf je in!