Events

Accountancy Events

At Deloitte Accountancy, we organise a lot of events & seminars in order to inform the market about pertinent issues in our economy and help your business move forward!

Overview of our seminars

Najaarsupdate 2019: uw halfjaarlijkse speeddate met de actualiteit

Regionale infosessies | November | Antwerpen, Oevel, Leuven, Hasselt

Dagelijks worden we overspoeld met een massa aan informatie. Uw tijd is daarentegen kostbaar. Daarom willen we u halfjaarlijks in een beperkte tijdsspanne bijpraten over een aantal relevante thema’s zodat u weer het bos door de bomen ziet. Voor deze najaarsupdate selecteerden wij volgende actualia.

Schrijf je in!

Futureproof verlonen

Regionale infosessies | November - december 2019 | Deloitte Brugge, Roeselare, Kortrijk en Gent

Gezien personeel één van de keydrivers is om succesvol te zijn, is het voeren van een futureproof HR-beleid cruciaal.

Het aanwezige potentieel van uw werknemers optimaal benutten is de boodschap, maar tegelijk moet erover gewaakt worden dat deze werknemers zich gewaardeerd voelen.

In deze sessie geven we een aantal bouwstenen mee om te werken aan een futureproof 'loonhuis', een onderbouwde verloningsstructuur die zowel de werkgever als de werknemer het comfort en het vertrouwen biedt van een correcte verloning. Deze is gebaseerd op de functie en de prestaties, en niet louter ingevolge jarenlange dienst of individuele onderhandelingen.

Een futureproof loonhuis is daarenboven kostenbewust, speelt in op de actuele trends en werkt tegelijkertijd ook motiverend.

Schrijf je in!

Unieke opleiding balanslezen voor kmo's

Gratis trainingssessie | 18 december 2019 | Kantoor Deloitte Gent

Begrijpt u uw boekhouder soms niet? Wenst u snel een balans van uw concullega of klant te interpreteren? Dan nodigen wij u graag uit voor een sessie rond balanslezen voor ondernemers in ons Deloitte kantoor te Gent. Tijdens deze training raakt u vertrouwd met begrippen als actief, passief, resultatenrekening, cashflow, … en leert u cijfers van balansen en jaarrekeningen interpreteren.

Schrijf je in!

Webinar Incoterms® 2020

16 december 2019 | Online infosessie | 11u00 tot 12u00

In september publiceerde de International Chamber of Commerce de langverwachte nieuwe versie van de Incoterms®. De aangepaste Incoterms® vormen vanaf 1 januari 2020 de nieuwe standaard in nationale en internationale handelstransacties.

Tijdens een webinar van een uur worden bedrijfsleiders en medewerkers van de afdelingen aankoop, sales, logistiek, boekhouding en facturatie ingeleid in de wereld van de Incoterms®.

Schrijf je in!