Events

Accountancy Events

At Deloitte Accountancy, we organise a lot of events & seminars in order to inform the market about pertinent issues in our economy and help your business move forward!

Overview of our seminars

Vermogensorganisatie voor ondernemers

Infosessie | 19 september 2019 | Automobilia Veurne

Nieuw erfrecht, aanpassingen aan het huwelijks-vermogensrecht, invoeren van het UBO-register, een volledig nieuw vennootschapsrecht, ... Je ziet als ondernemende familie het bos niet meer door de bomen. Welke impact hebben deze zaken op mijn bedrijf, mijn professionele structuur en mijn successieplanning?

Schrijf je in!

Power BI opleiding: Visueel, interactief en mobiel rapporteren

Dagopleiding Power BI voor financiële profielen | 10 & 15 oktober 2019

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Power BI is de volgende stap voor de ervaren Excel gebruiker bij het opmaken van doelgerichte rapporten! Slim gebruik van visualisaties brengt uw rapportering naar een hoger niveau en draagt bij tot de interpretatie en analyse van de prestaties van uw teams. Op die manier maakt u meer impact dan ooit te voren!

Deze dagopleiding geeft u een hands-on kennismaking met Power BI. Deze gebruiksvriendelijke BI-tool laat toe snel uw belangrijkste data te visualiseren en aan de hand van analyses en inzichten uw impact te vergroten.

De theoretische insteek wordt afgewisseld met praktijkgerichte workshops zodat de opgedane kennis direct toepasbaar is in de praktijk.

Schrijf je in!