Events

Unieke opleiding balanslezen voor ondernemers

Raak vertrouwd met het vakjargon

Begrijpt u uw boekhouder niet? Wenst u snel een balans van uw concullega of klant te interpreteren? Dan nodigen wij u graag uit voor twee doorgedreven sessies balanslezen bij Piano's Maene te Ruiselede.

Interactieve workshop | 13 juni en 14 november 2019 | Piano's Maene, Ruiselede

Programma

In deze tweedelige workshop leren we u de basiskennis van balanslezen en raakt u vertrouwd met het vakjargon van uw boekhouder, bankier of adviesraad. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven aan de hand van praktijkoefeningen en wordt er ook op een interactieve manier ingegaan op de verschillende vragen van de deelnemers.

Tijdens de eerste sessie raakt u vertrouwd met begrippen als actief, passief, resultatenrekening, cashflow, … en leert u cijfers van balansen en jaarrekeningen interpreteren.

Tijdens de tweede sessie in het najaar gaat u met de verworven kennis aan de slag zodat u ook uw eigen balans kunt optimaliseren. En ondanks de verlaging van de vennootschapsbelasting blijven fiscale optimalisaties natuurlijk een must!

Doelgroep

Bedrijfsleiders die interesse hebben om hun kennis van balanslezen te verruimen.

Data

Sessie 1: Donderdag 13 juni 2019
Sessie 2: Donderdag 14 november 2019

Locatie

Piano’s Maene
Industriestraat 42, 8755 Ruiselede

Programma

17u30: Ontvangst
18u00: Deel 1
19u30: Pauze (broodjes worden voorzien)
20u00: Deel 2
21u30: Mogelijkheid tot netwerking

Hoe inschrijven?

Mis deze unieke training niet en schrijf u nu online in via de registratieknop rechts. Neem gerust een collega-ondernemer mee. U kan zich registreren voor beide sessies of enkel voor de eerste of de tweede sessie

Deelname is gratis en vrijblijvend. Indien u zich inschrijft en toch verhinderd bent, gelieve ons op voorhand te verwittigen.

Deloitte Accountancy is een erkend IAB-vormingsoperator - B0635/2019-01.

Voor meer informatie

Veerle Bekaert
+ 32 56 59 44 05
vbekaert@deloitte.com