be-acc

Services

Uw Deloitte Digital Accountant

Efficiënt. Pro-actief. Op maat. Real time.

Getallen ingeven en aangiftes maken, dit is belangrijk, maar slechts de basis. U wilt uw bedrijf slim runnen. Naast een up-to-date overzicht van uw financiële situatie, biedt de Deloitte Digital portal u scherpe inzichten en krachtige tools om uw bedrijf op de voet te volgen én te managen.

Waarom is de Digital Accountant portal iets voor u?

Scan eenvoudig uw facturen of upload documenten naar het portaal en onze accountants doen de rest. Het resultaat? Meer tijd voor u om u te concentreren op uw kernactiviteiten terwijl u up-to-date blijft. Het Digital Accountant-portaal dient als uw digitale dashboard waar u altijd en overal meldingen kunt verzenden en ontvangen en u kunt concentreren op de cijfers die voor u van belang zijn.


Maak uw financiële administratie snel en zo efficiënt mogelijk door onze digitale oplossingen en ons ecosysteem. Wat u doet, en wat wij doen voor u, maken wij op maat van uw (veranderende) noden en wensen. 

Digital Accountant maakt het werken met uw accountant sneller, efficiënter, nauwkeuriger en veel inzichtelijker!

Enkele functionaliteiten

Kijk door de ogen van uw accountant

Door digitaal te schakelen, willen we u ontlasten van uw administratieve activiteiten. Dat betekent niet dat u persoonlijk contact verliest. Integendeel, de portal maakt het makkelijker om op elk moment berichten of een telefonisch gesprek met uw accountant uit te wisselen zodat u op de hoogte blijft van uw stand van zaken. Bovendien kunt u dezelfde dashboards openen als uw accountant, zodat u door zijn/ haar ogen kunt kijken en zijn/ haar aantekeningen en aanbevelingen over het rapport kunt lezen.

Ecosysteem van verbonden apps

Dankzij ons ecosysteem van bedrijfsapplicaties geïntegreerd met de portal, kunnen we u een gestroomlijnde en digitale compliance-service aanbieden. Documenten kunnen worden geüpload via de portal of we kunnen verbinding maken met applicaties zoals Coda om toegang te krijgen tot uw gegevens. Ook de verwerking van uw financiële administratie en rapportage is digitaal en dus altijd up-to-date. De kracht van de portal is dat deze zich richt op de data die relevant zijn voor uw bedrijf. Afgestemd op uw maandelijkse of driemaandelijkse behoeften, kunt u deze data (samen met uw accountant) aanpassen aan de inzichten die voor u van belang zijn!

Inzichten op elk moment

Analyseer het verleden, voorspel de toekomst. Dat is onze ambitie. We bieden u een duidelijk overzicht van de manier waarop uw bedrijf financieel presteert, ontworpen om uw bedrijf op de rails te houden. De real-time inzichten zijn tastbaarder en altijd beschikbaar. Dankzij de digitalisering van onze processen is rapportage efficiënt, snel, persoonlijk en nog nauwkeuriger. Er is meer tijd om u te adviseren over uw belastingen, financiën en operationele processen.

Gebruiksvriendelijk en veilig

We hebben een digitaal platform gemaakt dat werkt op zowel desktop als mobiele apparaten. Uw persoonlijke login en wachtwoord beschermen uw gegevens op het sterk beveiligde Digital Accountant-platform. Log in en krijg toegang tot uw boekhouddocumenten en rapporten, uw persoonlijke berichten en krijg advies op maat van uw accountant.
 

Laten we samen uw bedrijf vooruit helpen!

Our digital Accountancy solutions

Interesse in een demo? Start een gesprek met een van onze specialisten

Frederik Falepin

Frederik Falepin

Partner

With almost 20 years of experience at Deloitte Private, Frederik Falepin has served over hundreds of clients in different industry areas. Holding a master’s degree in commercial sciences and accountin... More

Frank Schouteden

Frank Schouteden

Associate, Deloitte Accountancy

Frank Schouteden is Associate of the Deloitte office in Hasselt. As certified accountant and tax consultant, he has extensive experience in advising the SME market in Limburg and has become a trusted ... More

Vanessa Torrekens

Vanessa Torrekens

Senior Director, Deloitte Accountancy

Vanessa Torrekens combines accountancy, financial, tax and legal expertise with digitalisation to advise SMEs and family companies. In her role as trusted advisor for business owners and their managem... More