Jobs

Legal Compliance Consultant SME

Job description

Join our multidisciplinary team and empower our SME clients by providing them the legal expertise that they require to run a successful, innovative, growing business.

Your team

Als Junior Paralegal KMO/PME maak je deel uit van een multidisciplinair team van Juristen, Belastingconsulenten, Accountants en KMO-Adviseurs in één van onze 11 kantoren. Zo komen wij als Belgisch marktleider tegemoet aan de vele vragen van onze klanten, de belangrijkste familiebedrijven, ondernemers en vermogende particulieren van België. Een succesvolle bedrijfsvoering gaat immers hand in hand met professionele financiële rapportering, accuraat en betrouwbaar fiscaal & juridisch denkwerk en relevant managementadvies.

Join our team

Apply now

Your role

Als Junior Paralegal KMO/PME, zal je:

  • Verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en opmaken van vennootschapsdocumenten, zoals notulen en verslagen van de algemene vergadering van aandeelhouders en raden van bestuur. Je assisteert bij de oprichting van vennootschappen, wijziging van statuten, ontbindingen en sluiting van vereffeningen en zorgt vervolgens voor de neerlegging en opvolging hiervan.
  • Publicaties maken op voor het Belgisch Staatsblad. Dit betekent het neerleggen en bekendmaken van wijziging van bestuurders en commissaris, zetelverplaatsingen. Je onderhoudt contacten met de ondernemingsloketten en administratieve overheden met betrekking tot vestigingsenheden, aanvraag BTW nummers, en andere noodzakelijke vergunningen en erkenningen. Je wordt dus verantwoordelijk voor de Legal House Keeping.

Your future

Wij stimuleren je professionele groei met een uitgebouwd intern en extern trainingsprogramma, in combinatie met intensieve coaching-on-the-job en uiteraard permanente omkadering van onze complementaire teams.