Case study

Cases fra virkeligheden

Se hvordan Deloitte har hjulpet ejerledere på tværs af industrier med at effektivisere og skabe nye muligheder i deres virksomhed.

I Deloitte trækker vi på erfaring og inspiration fra mere end 15.000 succesfulde projekter for SMV’ere i Danmark. Få inspiration fra de førende ejerledere på tværs af industrier til at tage din virksomhed til det næste stadie.

TripleNine

Da danske TripleNine i 2013 fusionerede med norske Koppernæs Group og dannede TripleNine Group A/S, den største fiskemel og –olie virksomhed i Skandinavien, kom synergierne ikke så hurtigt som forventet.

Læs casen her

House of Cosmetics

Masser af kunder, men ingen kapital?
Hvad gør man, når man har en kø af kunder, men mangler kapital til at producere sine produkter? Læs iværksætter Tina Søgaards succeshistorie.
Læs mere her
Se video

Vejen Open Air

”Vi har nydt gavn af løbende at kunne sparre med det lokale Deloitte kontor i forbindelse med ad hoc spørgsmål, så vi hele tiden kunne træffe de rigtige beslutninger i forhold til at drive koncerten professionelt. Vi har gennem samarbejdet med Deloitte følt os meget trygge og følt at vores forretning til gavn for lokalområdet er blevet varetaget med stor kompetence.”

Læs mere her

Hotel Rye

Når man er kørt surt i hverdagen, er det tid til at forfølge drømmen. Det gjorde Hotel Ryes nye ejer, som vi hjalp med at skrue et købsbud samme, opnå finansiering og forhandle en pris, som gjorde det muligt at gå fra udbrændt skolelærer til glad hotelejer på rekordtid – uden at satse hele privatøkonomien på at nå drømmen, vel at mærke. 
Se video
Fandt du dette nyttigt?
$(document.head).append(''); $(document.head).append('