Deloitte CE Technology Fast 50 competition

Comunicate de presa

Deloitte prelungește perioada de înscrieri pentru competiția Technology Fast 50

Noul termen: 31 iulie 2015

București, 9 iulie 2015 - Companiile românești din domeniul tehnologiei care doresc să se înscrie în competiția Technology Fast 50 în Europa Centrală au la dispoziție mai mult timp, deoarece termenul-limită a fost prelungit până pe 31 iulie 2015.

Aflat la cea de-a 16-a ediție, competiția de anvergură se adresează atât companiilor cu experiență cât și celor recent intrate pe piață, dându-le astfel ocazia să-și măsoare forțele cu companiile din regiune.

Technology Fast 50 stabilește ierarhia celor mai dinamice companii din regiune în funcție de creșterea veniturilor din ultimii patru ani. Anul acesta vor fi analizate veniturile din perioada 2011-2014. O noutate în competiția din acest an o reprezintă faptul că sunt invitate să se înscrie și companii din domeniul tehnologiilor curate și din domeniul medical. În 2014, șase companii românești au fost prezente în clasamentul Deloitte Technology Fast 50, iar România s-a clasat pe locul III în regiune.

Competiția din acest an cuprinde trei categorii:

Fast 50

Pentru a fi eligibile pentru clasamentul Fast 50, companiile trebuie să întrunească următoarele condiții:

  • Venituri anuale de cel puțin 50.000 euro în fiecare an, între 2011 și 2014
  • Să aibă sediul într-o țară din Europa Centrală
  • Să dezvolte/să producă tehnologii patentate sau să facă investiții substanțiale în cercetare- dezvoltare
  • Să aibă o structură de acționariat care exclude subsidiare deținute majoritar de entități strategice

Câștigătorii sunt selectați din rândul candidaților eligibili, care au înregistrat creșteri ale veniturilor în perioada 2011-2014.

Rising Stars

La categoria „Rising Stars”, Deloitte include companii „tinere” cu potențial mare, dar care sunt prea noi pentru a întruni criteriul operațional de minimum patru ani de existență. Companiile eligibile trebuie să aibă o vechime între trei și patru ani și să înregistreze venituri de peste 30.000 euro în ultimii trei ani consecutivi (2012–2014). Celelalte criterii de eligibilitate menționate la categoria Fast 50 rămân valabile.

Big 5

Categoria „Big 5” include companii dinamice mari, care au avut creșteri spectaculoase pe o perioadă de patru ani. Pentru a fi eligibile, companiile trebuie să întrunească aceleași criterii ca pentru Fast 50, cu excepția venitului anual din 2014, care trebuie să depășească 25 milioane euro.

Înregistrarea online și alte informatii privind criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe site-ul regional Technology Fast 50, la adresa www.deloitte.com/fast50ce. Candidații eligibili vor fi incluși automat în competiția europeană Deloitte EMEA Technology Fast 500.

Clasamentul va fi anunțat în octombrie 2015.

Contact:
Claudia Covaci
Deloitte Romania
PR Manager
+40 21 222 16 61
ccovaci@deloittece.com 

V-a fost de folos informația?