Articol

Codul de Conduita Etica si Profesionala

Integritatea este prima dintre cele patru valori comune ale Deloitte, principiile care stau la baza activitatii noastre.

Atentia deosebita pe care o acordam integritatii este esentiala deoarece aceasta reglementeaza modul in care ne desfasuram activitatea pe baza unor principii etice. Reprezinta atat o buna practica in afaceri cat si modalitatea de a actiona corect.

De fapt, "a actiona corect", a fost intotdeauna un principiu fundamental pentru Deloitte si un element de baza al culturii noastre. Etica este o stare de spirit bazata pe valori care influenteaza procesul decizional si activitatile noastre zilnice. Acordam o importanta deosebita aspectelor esentiale in afaceri precum si actiunilor benefice angajatilor nostri si comunitatilor in care traim si ne desfasuram activitatea.

Pentru a promova aceste principii, am creat Codul de Conduita Etica si Profesionala ca un ghid practic conceput pentru a ajuta angajatii Deloitte sa isi desfasoare activitatea pe baza unor valori bine definite. Principiile si valorile prezentate in ghid sunt o parte integranta a angajamentului facut de Deloitte in vederea confirmarii increderii publice.

Codul prezinta intr-o maniera clara asteptarile Deloitte. Este obligatia tuturor angajatilor Deloitte sa cunoasca, sa inteleaga si sa respecte codul. Aceasta obligatie presupune, de asemenea, obligatia de a actiona, inclusiv raportarea oricaror potentiale incalcari.

V-a fost de folos informația?