Tax director

Comunicate de presa

Alin Chitu revine ca director servicii fiscale la Deloitte pe fondul maturizării business-ului

Deloitte România anunță că Alin Chitu se alătură practicii de consultanță fiscală corporativă ca director. Alin revine la Deloitte, compania unde și-a început cariera în urmă cu câțiva ani pe fondul creșterii activității practicii de taxe, care a ajuns la o echipă de 150 de specialiști și în interiorul căreia, anul acesta, au fost promovați doi directori.

Alin și-a început cariera în 2005 pe poziția de consultant fiscal, iar în ultimii ani a fost partener la societatea de avocați Țuca Zbârcea & Asociații, unde a dezvoltat practica fiscală a firmei. Alin a lucrat câțiva ani pentru o altă companie Big 4.  

”Sunt încântat că Alin a revenit în compania unde a debutat cu ani în urmă, aducând cu sine o expertiză bogată. Suntem încrezători că experiența și inteligența sa în afaceri vor aduce un plus de valoare echipei de taxe, contribuind la dezvoltarea potențialului și competențelor noastre pe piață. Deloitte și-a propus dintotdeauna să atragă cele mai bune talente, iar oamenii care aderă deja la valorile noastre esențiale au un atu în plus”, a spus Dan Bădin, Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice Deloitte România.

Alin este specializat în consultanță fiscală pentru companii private, acoperind o gamă largă de servicii privind impozitarea internațională și locală, cât și implicațiile diverse ale tranzacțiilor. Alin este un consultant respectat pe piață și a deținut diverse poziții, printre care cea de expert local pentru Banca Mondială. Alin a făcut parte din mai multe consilii de administrație și consilii de supraveghere, fiind implicat de-a lungul timpul în proiecte complexe de M&A și due diligence.  

În ultimii doi ani, practica de servicii fiscale a Deloitte România a primit distincția de Firma de Consultanţă Fiscală a Anului ca parte a echipei Deloitte Central Europe din partea prestigioasei publicaţii britanice International Tax Review pentru proiecte inovatoare. 

Experții noștri sunt specializați în oferirea unei game complete de servicii, incluzând consultanță fiscală, structurare fiscală internațională, consultanță TVA, fiscalitate pentru afaceri, prețuri de transfer, servicii vamale și comerț internațional, accize și servicii pentru angajatorii globali. Echipa noastră oferă consultanță în toate spețele fiscale, furnizând asistență în timpul controalelor fiscale și sprijin în identificarea celor mai potrivite căi de atac din punct de vedere legal.

Contact:

Claudia Covaci
PR Manager
Deloitte Romania
Tel: +40 21 20 75 303
Email: ccovaci@deloitece.com

V-a fost de folos informația?