Human Capital Trends 2016

Analiza

Capital Uman Tendințe 2016

Noua organizație: un model diferit

Organizațiile eficace de astăzi sunt constituite din echipe puternice, conduse după un nou model de management și de către o nouă categorie de lideri. Aceste organizații se diferențiază prin însăși modelul organizațional. Peste 7.000 de lideri în domeniul resurselor umane, dar și din sfera economică mai largă din 130 de țări au răspuns la sondajul din acest an. Această cercetare a reliefat 10 tendințe în materie de organizare și cultură a organizațiilor, cât și în procesul de învățare, de conducere, de gestionare a forței de muncă, și în cadrul funcției de resurse umane în sine.

Este organizația dumneavoastră pregătită?

Tendințele globale remodelează locul de muncă, forța de muncă și munca în sine. După ani întregi de eforturi de impulsionare a implicării și retenției angajaților, de îmbunătățire a modului de conducere și construire a unei culturi organizaționale relevante, directorii văd necesitatea de a reproiecta organizația.

Patru forțe puternice – de la răsturnările demografice și dezvoltarea tehnologiei digitale la inovarea accelerată a modelelor de business și evoluția contractului social în relația angajator-angajat– determină schimbări în cadrul atât al funcțiunilor de Resurse Umane cât și al organizațiilor pe care acestea le deservesc, generând provocări în ceea ce privește talentul în companie, dar și potențiale soluții radical diferite de cele cu care s-au confruntat generațiile anterioare de lideri.

Human Capital Trends 2016 pentru România

Descarcă

Biblioteca Tendințelor Globale în Capitalul Uman

Deloitte a realizat studii globale în domeniul capitalului uman începând cu anul 2012 – un volum de cercetare ce constituie una dintre cele mai îndelungate și cuprinzătoare analize în domeniul resurselor umane, talentului și tehnologiei conexe realizate vreodată. Explorarea tendințelor din trecut oferă perspective asupra forțelor persistente și emergente care modelează lumea muncii.

Global Human Capital Trends in action

Cum, unde și de ce piața muncii se schimbă. Cât de bine este poziționată organizația dumneavoastră pentru a excela astăzi și pentru a fi gata pentru mâine? Deloitte vă poate ajuta.

Meet the forces of change head-on

Deloitte oferă o gamă largă de soluții pentru a ajuta organizația dumneavoastră nu doar să răspundă tendințelor din domeniul capitalului uman din prezent, dar și să le anticipeze pe cele de mâine.

Capitalul uman
Provocările de azi reprezintă un nou val de priorități în ceea ce privește resursele umane, talentul și organizarea. Serviciile de Capital Uman ale Deloitte utilizează studii, analize și informații specifice fiecărui segment din economie în proiectarea și implementarea de programe critice, de la alinierea funcțiunii de Resurse Umane la contextul de afaceri la programe inovative în domeniile de talent, leadership și management al schimbării.  

V-a fost de folos informația?