bps

Servicii

Soluții de servicii externalizate

Soluții de servicii externalizate

Noi provocări, noi oportunități
Companiile se confruntă cu evoluții rapide ale cadrului de reglementare, cu progrese continue în tehnologie și cu abordări tot mai sofisticate în activitățile operaționale cotidiene. Aceste provocări determină firmele să regândească mixul potrivit de resurse interne și externe necesar pentru gestionarea eficientă a proceselor operaționale esențiale, cu vizibilitate, flexibilitate, transparență și control.
Modelele operaționale, prioritățile organizaționale și culturile corporatiste diferă de la o firmă la alta, astfel încât este posibil ca o anumită soluție pentru o organizație să nu fie cea mai potrivită pentru o alta.

Deloitte poate ajuta la evaluarea modului în care organizația dumneavoastră funcționează în prezent, la stabilirea modificărilor optime pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră de business și la acordarea de asistență în ceea ce privește crearea unei strategii de implementare a întregului proces. Soluțiile noastre flexibile, de ultimă generație, furnizează servicii operaționale, de conformitate și raportare, susținute prin rețeaua de firme membre Deloitte în întreaga lume. Practica Deloitte de Soluții de Servicii Externalizate ajută companiile să își gestioneze procesele contabile, fiscale, de salarizare și tehnologice.
Descarcă broșura
Servicii financiare și contabile
Serviciile noastre includ ținerea evidențelor contabile, inclusiv raportările manageriale și situațiile financiare statutare

Evidență contabilă

Pe baza solicitării dumneavoastră, vă putem menține registrele contabile la sediul firmei noastre sau la sediul dumneavoastră. Metodologia noastră de servicii include reconcilieri ale conturilor între registrele contabile locale și rapoartele de management, facilitând integritatea și acuratețea soldurilor din bilanțuri.

Raportare financiară

Serviciile noastre includ rapoarte de management emise la intervalele solicitate, situații financiare statutare sau situații financiare întocmite în conformitate cu standarde naționale de contabilitate, retratarea situațiilor financiare în conformitate cu alte standarde contabile sau alte informații folosite ca date de intrare pentru alte procese (de exemplu declarații de TVA, declarații privind impozitul pe venit, pregătirea informațiilor pentru auditori etc).

Verificarea registrelor contabile

Efectuăm o verificare a registrelor dumneavoastră contabile. Rezultatul verificării noastre este un raport care descrie procesul verificării și orice deficiențe identificate. În paralel, acest serviciu include asistență pentru rezolvarea problemelor constatate.

Suport trezorerie

Vă putem furniza alte servicii externalizate precum operațiuni bancare electronice pe baza unei liste de plăți aprobate (încărcarea plăților în sistem, generarea rapoartelor de plată).

Management financiar temporar – Program pentru personalul contractat

Oferim un serviciu prin care un consultant sau consultanți din cadrul biroului nostru sunt încadrați temporar în departamentul financiar al clientului, lucrând sub supervizarea directă a acestuia. Acest program ajută clientul să facă față lipsei temporare de personal necesar (de exemplu înlocuirea temporară a controlorului financiar sau a directorului financiar sau împrumutarea unui contabil sau a contabilului șef care să sprijine exercițiul de închidere de sfârșit de an sau setarea unor procese noi). Punerea la dispoziție a unor consultanți financiari și contabili care să lucreze pe o perioadă temporară, ca membri ai echipelor dumneavoastră de management, în vederea introducerii sau menținerii infrastructurii corespunzătoare pentru gestionarea departamentelor financiar și contabil și pentru a facilita dezvoltarea acestora.

Servicii adiționale

Oferim servicii de specialitate precum: verificarea registrului de active imobilizate (inclusiv reconstruirea și/sau reconfigurarea registrelor de mijloace fixe, calculul amortizărilor – politici locale și de grup, exprimate în RON și moneda forte). Aici includem și asistență pentru inventarierea patrimoniului.
Administrarea statelor de plată și a resurselor umane
Tehnologia noastră informatică avansată ne permite să oferim clienților noștri servicii sigure pentru îndeplinirea obligațiilor legate de salarizare și resursele umane. Prin automatizarea procesului, economisim timp și costuri pentru clienții noștri.
Consultanță contabilă
Serviciile de consultanță fiscală sunt grupate, de regulă, cu cele de asistență financiară și contabilitate, pentru a crea o soluție completă de conformitate și raportare.
Cicluri de activități în business
Luarea deciziei potrivite pentru nevoile dumneavoastră.
Contact
Vlad Boeriu
Vlad Boeriu
Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice
Vlad Boeriu s-a alăturat Deloitte în 2004 pe poziția de consultant taxe și a evoluat rapid de la consultant junior la partener. Vlad are experiență în planificarea ...
vezi mai mult

smardare@deloittece.com
Maria Butcu
Maria Butcu
Director, Business Process Solutions
Cu peste 12 ani de experiență în Big 4, Maria va ajuta la consolidarea echipei de BPS si la crearea de competențe adiționale în zona de tehnologie, asigurând creșterea sustenabilă pe termen lung....
vezi mai mult

mbutcu@deloittece.com