О нама

Deloitte у Србији

Сазнајте више о нама

У Србији услуге пружа Deloitte д.o.o. Београд (у даљем тексту "Deloitte у Србији") које је друштво члан Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Central Europe Holdings Limited, друштво члан Deloitte Touche Tohmatsu Limited ("DTTL"), је правно лице основано у складу са правом Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске.

Deloitte & Touche основао је канцеларију у Србији пре више од двадесет пет година. Као први међу тадашњом „великом шесторицом“ пружао је светски признате ревизорске и консултантске услуге, примењујући међународне стандарде.

Клијенти Deloitte-а у Србији су бројна домаћа предузећа, како државна тако и приватна, мултинационалне компаније, банке и остале финансијске институције.

Да би одговорио растућим захтевима клијената, Deloitte континуирано одржава висок ниво квалитета својих основних услуга, ажурно пратећи и примењујући нове пословне технологије.

Користећи страну експертизу, као и снагу локалних канцеларија, Deloitte у Србији својим клијентима приступа свеобухватно и одговорно.

Како би се задовољиле све комплексније потребе тржишта, Deloitte у Србији свакодневно ради на унапређењу услуга, са основним циљем да изгради снажне везе са клијентима, засноване на међусобном поштовању и поверењу.

Значајни датуми

1991. Након темељног одабира стратешког партнера, Економски институт у Београду, као реномирана истраживачка институција, доноси одлуку да потпише уговор о заједничком улагању са друштвом Deloitte & Touche.

1991-1997. Deloitte & Touche, као пионир и утемељивач тржишта финансијских услуга у Србији, развија ревизију и консалтинг. Резултат преданог рада у тржишно неповољним околностима јесте велики број дугогодишњих клијената.

1997. Почетком године формирана је фирма Deloitte & Touche Central Europe (DTCE). У знак признања за изузетно залагање и постигнут успех у претходном периоду, уговор о оснивању потписује се у Београду, иако управа друштва послује у Прагу.

1998. Deloitte & Touche отвара представништво у Подгорици.

1999. Након четири године активног рада на територији Републике Српске, DTCE отвара канцеларију у Бања Луци.

 

2000. У периоду доласка других ревизорско-консултантских компанија на тржиште Србије, Deloitte & Touche и даље остаје водећа фирма за професионалне услуге у региону.

2004. Deloitte канцеларија у Скопљу, основана 1994. године, постаје интегрисани део друштва у Београду, Црној Гори и Републици Српској.

2010. Deloitte постаје водећа компанија за пружање професионалних услуга на глобалном нивоу.

2014. Deloitte је проглашен пореским саветником године у централној Европи на десетој додели европских награда часописа International Tax Review у Лондону.

 

Да ли Вам је ово било корисно?