Живот у Deloitte-у

Улагање у наше људе

Развој талената

Људи на првом месту, то је оно за шта се залажемо у Deloitte-у. То подразумева могућности, изазове, награђивање, међународно искуство, учење и развој као и флексибилност у проналажењу сопственог професионалног пута.

Радећи на међународним пројектима са људима другачије културе, језика, веровања и порекла имате шансу да развијате мултикултуралне компетенције, извучете највише из свог тима и пружите клијентима квалитет који очекују. Мултикултурални тимови и међународно радно искуство су одлична прилика да стекнете знање које вам је потребно за улогу лидера.

Ваша каријера је у вашим рукама што вам даје флексибилност у стицању новог знања и развоја професионалног пута. Искористите све што вам нудимо да се усавршавате и радите на себи. Заборавите униформност у каријери, осмислите пут који највише одговара вашим потребама и следите своје амбиције.

У Deloitte-у имате могућност да изаберете начин на који ћете се едуковати и градити своју каријеру.

Глобална едукација

Гарантујемо посвећеност вашем развоју и професионалном усавршавању. То постижемо са више од 50 000 едукативних алата нове генерације, процесима управљања радном успешношћу, у којима је учење повезано са потребним вештинама за сваки корак ваше каријере, као и могоћностима избора када, где и како ћете учити.

Живот у Deloitte-у је мобилног и глобалног карактера. Независно од тога у којој фирми чланици или земљи радите доступни су вам алати и средства за едукацију који су оцењени највишим оценама. Путем свог лаптопа, смарт телефона или таблета можете да се улогујете на едукативне модуле које је креирао Deloitte и реномиране пословне и издавачке куће. На дохват руке су вам виртуелне учионице, курсеви уживо, симулације, водичи како сами да учите, подкастови, књиге и одломци и видео садржаји.

Deloitte се бави делатностима у којима је потребна иновативност, паметна пословна решења, и подршка успешности клијентима Deloitte-ове мреже. Да би се остварили ови циљеви потребни су вешти људи и надахнути лидери. То је разлог због кога би требало да се придружите Deloitte-у после завршетка факултета или неколико година радног искуства јер ћете се захваљујући усавршавању које нудимо винути у сам врх.

Мобилност

Deloitte послује широм света, као и његови клијенти. У овом тренутку, хиљаде запослених у Deloitte-у раде на међународним пројектима. Још је више оних који имају међународно искуство – од виртуелне сарадње са међународним тимовима до менторства над новим запосленима у иностранству. Неки су се због одређених пројеката преселили у неку другу земљу – на неколико недеља, месеци или чак година. Други су отишли у иностранство да би искористили прилике на новим тржиштима и њима понудили своје вештине. Постоје и они који су из пословних или личних разлога једноставно пожелели да раде у неком другом културном окружењу, пронашли и искористили одговарајућу прилику и преселили се у земљу у коју су желели.

Уколико планирате каријеру на некој од водећих позиција, свакако ће вам бити потребна глобална перспектива и међукултурне компетенције које иду руку под руку са међународним радним искуством. Из тог разлога Deloitte предано ради на пружању прилика за стицање међународног искуства - било да посао обављате из матичне канцеларије или неке канцеларије из иностранства.





Да ли Вам је ово било корисно?