Görüşler

Mobilitenin geleceği: Sırada ne var?

Geleceğin mobilite ekosisteminde başarılı olmak

Otomatik ve kişiselleştirilmiş seyahat mobilitenin geleceği için hayal edilen durumdur. Genişletilmiş otomotiv ekosisteminin çeşitli öğeleri de bu hayalin beklenenden daha kısa sürede gerçekleşmesi için birleşmektedir. Oyuncular değişime ayak uydurmak ve gemiye zamanında binmek için hızlı bir şekilde hareket etmelidir.

Değişime herkes aynı oranda sıcak bakmasa da değişimin kaçınılmaz olduğu birçok oyuncu tarafından kabul edilmekte; mobilitenin geleceği şoförsüz otonom ve paylaşımlı taşıtlar etrafında şekillenecek.

Asıl fikir ayrılıkları yaratan konu bu değişimin ne zaman yaşanacağı yani dönüşümün gerçekleşme hızı konusundadır. Üzerinde az mutabık kalınmış diğer konular ise şöyledir:, Gelecekti ekosistemin nasıl inşa edileceği ve işleneceği, kurumsal iş liderlerinin işletmelerine adapte etmeleri gereken iş modelleri hakkında nasıl inanacağı.

Bu yayın, mobilitenin geleceği ile ilgili kritik soruların cevapları hakkında kolektif düşünceyi ilerletmeyi amaçlamaktadır.Bu araştırma Deloitte’nin ilk perspektiflerini genişletir, yeni bilgiler ile birlikte mobil ekosistemdeki değişikliklere yön veren önemli kişilerin kapsamlı ve sürmekte olan diyaloglarından elde edilen analizleri de içerir. Sonuç olarak, bu makale bir tür yol haritasıdır ve paydaşlara nerede oynamaları ve nasıl kazanmaları için karar vermelerinde yardımcı olur.

Mobilitenin geleceği: Sırada ne var?
Faydalı buldunuz mu?