Про нас

Чому ми?

Компанія «Делойт» є саме тим місцем, де ти знайдеш унікальні можливості для досягнення успіху і розкриття свого потенціалу.

Спільні цінності єднають на шляху до мети

Наші цінності – це більше ніж просто слова, це шлях у житті. Віра в силу команди та прагнення до нових знань і досвіду. Фокус на клієнті, якості та відповідальність одне перед одним. Побудова прозорості та віра в позитивні наміри. Це ті речі, які є відповіддю на запитання «Чому «Делойт»?» для кожного нашого співробітника.

Корпоративне волонтерство

Мета компанії «Делойт» – здійснювати вплив, що має значення. Це відображається не лише в роботі для клієнтів, але й у стратегії корпоративної соціальної відповідальності та сталого розвитку. Наша компанія надихає співробітників, сприяє успіху клієнтів і робить внесок у розвиток суспільства.

Культура well-being

Наш головний ресурс – це люди. Тому ми завжди піклуємось про добробут наших співробітників, підтримуючи культуру well-being. Культура well-being («добробут») у «Делойт» ґрунтується на гнучкості, свободі вибору та підтримці. Програма охоплює комплекс заходів, спрямованих на фізичне та ментальне здоров’я співробітників, підтримку активного способу життя та реалізацію соціальної місії через волонтерство. Наші ініціативи з well-being:

Можливості для професійного зростання

Робота в «Делойт» – це безліч можливостей як для молоді, так і для спеціалістів з досвідом. На нашу думку, бачити та використовувати ці можливості – це суперсила, яка є в кожного делойтівця та у тих, хто хоче розвиватись професійно разом із нами.

У «Делойт» ми прагнемо залучати й утримувати висококваліфікованих спеціалістів та цілеспрямованих працівників, тому інвестуємо в їхній професійний розвиток і допомагаємо їм досягати успіхів. Ми впевнені, що побудова міцних моделей взаємодії з працівниками є не менш важливим завданням, аніж налагодження ефективних відносин з клієнтами.

Долучайся до команди професіоналів, які рухають світ вперед! Choose your impact!

Вакансії компанії

Переглянути

Будьте з нами на зв'язку, щоб дізнатися першими про можливості для студентів.

Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube | Telegram Bot D.Talca

Чи була корисною ця інформація?