Central European CFO Survey 2018

Article

Istraživanje stavova finansijskih direktora u centralnoj Evropi za 2019.

Učestvujte u istraživanju

Tokom proteklih 9 godina Deloitte je sproveo nekoliko istraživanja koja prate najnovije stavove i aktivnosti finansijskih direktora iz najvećih i najuticajnijih kompanija u centralnoj Evropi.

Tema ovogodišnjeg istraživanja su stavovi finansijskih direktora o poslovnim rizicima, rastu BDP-a, finansijskim prioritetima i najnovijim pitanjima sa kojima se suočavaju u poslovanju kao što su primjena vještačke inteligencije u upravljanju i investiranje u tehnološki napredak.

Ove godine će istraživanje biti sprovedeno u 16 zemalja centralne Evrope: Crnoj Gori, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Estoniji, Mađarskoj, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji i Ukrajini.

 

Popunite upitnik

CE CFO Survey
Central Europe CFO Survey participating countries
Participating countries

O istraživanju

Za popunjavanje ovogodišnje ankete potrebno je oko 15 minuta. Kao što je navedeno u našoj politici, vaši odgovori će ostati povjerljivi i neće biti direktno povezani sa vama ili vašom kompanijom.

Želimo da vam se unaprijed zahvalimo na učešću i podršci. Radujemo se što ćemo podijeliti rezultate sa vama početkom 2019. godine.