PowerUP

Дали вашата компанија е спремна за раст?

Програм за иновативни мали и средни претпријатија и start-up компании од Западен Балкан. Подобрете го вашиот бизнис модел, изградете отпорност и зголемете го вашето присуство на пазарот!

Пријавете се!