Deloitte alumni

Deloitte på innsiden

Alumni

Nettverket for deg som har jobbet hos Deloitte.

Fortsett å hold kontakt med oss!

Vi vil gjerne fortsette å holde kontakten med deg som har jobbet for Deloitte. Vi er stolte over arbeidsmiljøet i Deloitte, og over alle som har arbeidet i selskapet.

Vi vil gjerne legge til rette for at du skal kunne møte tidligere venner og kollegaer med jevne mellomrom. Derfor inviterer vi deg til å være en del av vårt alumni-nettverk. Vi holder deg oppdatert om hva som skjer med den tidligere arbeidsgiveren din, og kan i tillegg gi deg tilgang til faglig informasjon og oppdatering fra Deloitte. Med jevne mellomrom vil vi også invitere til alumni-treff, der du får møte andre i nettverket.

Vi har valgt å samle alumninettverket vårt på det profesjonelle nettverket LinkedIn der vi har opprettet en egen eksklusiv gruppe for våre alumnier. Dette er gruppen for deg som ønsker å beholde eller gjenoppta kontakten med tidligere kollegaer, og få oversikten over hvor de befinner seg nå.

Dersom du allerede har en LinkedIn-profil kan du bare klikke deg inn på gruppen vår og sende en forespørsel om å bli medlem.

 

Bli med i alumni-nettverket på LinkedIn

Meld deg inn her!
Var denne siden nyttig?