Стаття

Як досягнути поставлених цілей?

Три правила

Сучасні керівники компаній повинні балансувати між досягненням прибуткового зростання і стратегічним управлінням витратами, водночас вивчаючи поточні й майбутні можливості та ризики. Це здається нездійсненним, проте це можливо за підтримки ділового партнера, який може допомогти поєднати стратегічне бачення та плани його реалізації. Ми робимо для наших клієнтів більше, ніж просто надаємо звіти та аналіз. Ми працюємо разом з ними, зосереджуємося на пошуці рішень наявних проблем, що впливають на бізнес і забезпечують зростання цінності у довгостроковій перспективі.

Якими є ці три правила?

  • Якість на першому місці: конкуруйте за вашими превагами, а не за ціною.
  • Виручка важливіша за собівартість: досягайте суттєвого збільшення прибутковості шляхом встановлення більш високих цін або збільшення обсягів виробництва, а не за рахунок низької собівартості.
  • Інших правил не існує: змінюйте окремі аспекти або змінюйте все для того, щоби дотримуватися перших двох правил.

Ці правила відображують, як саме високопродуктивні рішення забезпечують високі результати в довгостроковій перспективі, незважаючи на обмеження, що стоять перед вами та вашими конкурентами. Три правила демонструють вражаюче й переконливе досягнення успіху на прикладі гігантів Merck (фармацевтична галузь), Abercrombie & Fitch (рітейл), Maytag (побутові електронні прилади), а також невеликих компаній Weis Markets (продуктові магазини) та Heartland Express(автоперевезення).

За необхідності прийняття важливих рішень – укласти угоду або побудувати свій бізнес зсередини?; урізноманітнити товарну номенклатуру чи продовжувати випускати лише певний перелік товарів?; взяти на себе ризик або не ризикувати? – ці три правила можна використати як керівництво для бізнес-лідерів у прийнятті правильного рішення. Чим більш наполегливо ви дотримуєтеся цих правил, тим вищі ваші шанси здобути перемогу в конкурентній боротьбі та досягти справді виняткових результатів.

Дізнайтеся про дії компаній та їхніх керівників, які вони здійснили для досягнення високих результатів діяльності.
Чи була корисною ця інформація?