Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Data ultimei actualizari: 27 aprilie 2016

Introducere

Deloitte.com este alcatuit din diferite site-uri globale, regionale, locale sau site-uri specifice. Aceste site-uri individuale sunt denumite conform campului "Locatie" din coltul din dreapta sus al paginii pe care o vizualizati in momentul accesarii deloitte.com.

Politica de Confidentialitate se aplica site-ului specific din cadrul deloitte.com denumit Romania in coltul din dreapta sus al paginii si care este descris mai jos cu termenul "Site-ul".

DTTL este o organizatie globala care se supune politicii de confidentialitate. Deloitte Romania si Moldova, firma membra DTTL in Romania si Moldova, este entitatea din cadrul Retelei Deloitte care va pune la dispozitie Site-ul si estet mentionata in aceasta pagina ca "noi" sau "nostru". Urmatoarea declaratie de confidentialitate explica modul in care protejam informatiile furnizate de vizitatori prin intermediul acestui site.

Accesand Site-ul, sunteti de acord cu utilizarea informatiilor conform Politicii de Confidentialitate.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca site-urile din alte tari, site-urile regionale si cele specifice incluse in deloitte.com sunt furnizate de catre alte entitati din cadrul retelei Deloitte si nu sunt furnizate de noi. Aceste site-uri, precum si alte site-uri care pot avea legaturi cu acest site, nu sunt reglementate de aceasta declaratie de confidentialitate. Recomandam vizitatorilor sa citeasca politicile de confidentialitate care guverneaza site-urile respective inainte de a dezvalui informatii cu caracter personal.

Aceasta Declaratie de Confidentialitate poate fi completata sau modificata periodic prin declaratii de confidentialitate care sunt specifice pentru anumite zone ale acestui site (de exemplu, sectiunea cariere). Pentru mai multe detalii despre procesul de recrutare on-line, va rugam sa consultati politica specifica sectiunii respective.

Daca aveti intrebari cu privire la prezenta declaratie de confidentialitate, sau in cazul in care considerati ca preocuparile dumneavoastra nu au fost abordate, va rugam trimiteti intrebarile dumneavoastra administratorilor acestui site folosind link-ul Contactati-ne.

Colectarea informatiilor

In calitate de vizitator, nu trebuie sa prezentati date cu caracter personal pentru a folosi acest site. Site-ul colecteaza numai date cu caracter personal furnizate in mod explicit si voluntar de catre vizitatori. Aceste informatii pot contine, fara insa a se limita la acestea: numele, functia, adresa companiei, numarul de telefon si/sau de fax si adresa e-mail.

De asemenea, putem colecta informatii cu caracter personal, daca va inregistrati pe acest site, folosind un cont de retea sociala furnizat de o terta parte (incluzand, dar fara a se limita la, LinkedIn, Facebook si Twitter). De exemplu, acest site va permite sa va inregistrati si sa creati un cont utilizand datele de autentificare pe care le utilizati pentru retelele sociale. Putem colecta ID-ul si / sau numele de utilizator asociate contului de retea sociala si orice informatii sau continut partajat prin reteaua social media, cum ar fi poza de profil, adresa de e-mail si ziua de nastere. Informatiile pe care le colectam depind de setarile de confidentialitate pe care le aveti definite pe site-ul de retea sociala, prin urmare, va rugam sa consultati Declaratia sau Politica de Confidentialitate corespunzatoare. Cand accesati acest site prin intermediul contului dvs. de retea sociala, va dati acordul ca noi sa colectam si sa utilizam informatiile dvs. in conformitate cu aceasta Declarat›ie de Confidentialitate. De asemenea, putem memora si salva orice continut pe care ni-l puneti la dispozitie, inclusiv, dar fara a ne limita la acestea, postari pe blog-uri, forum-uri, wiki-uri si alte aplicatii social media si servicii pe care le oferim.

Nu cautam niciun fel de informatii sensibile (ex. date privind rasa sau originea etnica, orientarile religioase, cazier judiciar, sanatate fizica sau psihica sau orientare sexuala) de la vizitatori. Vom obtine, daca acest lucru este necesar, consimtamantul explicit al vizitatorilor la colectarea si folosirea respectivelor informatii.

Informatii Autentificare, Cookies si Web beacons

Acest site colecteaza fisiere de jurnal standard, inclusiv adresa IP, tipul de browser si limba utilizata, timpii de acces si adresele site-urilor web. Pentru a ne asigura ca acest site este bine gestionat si pentru a facilita o navigare eficienta, noi sau furnizorii nostri de servicii putem utiliza, de asemenea, cookie-uri (mici fisiere de text stocate in browser-ul unui utilizator) sau web beacons (imagini electronice care permit site-ului sa numere vizitatorii care au accesat un anumita pagina si sa acceseze anumite cookies) pentru a colecta date agregate. Informatii suplimentare cu privire la modul in care vom folosi modulele cookie si alte tehnologii de urmarire precum si modul in care acestea pot fi controlate sunt disponibile in Politica privind Modulele Cookie.

Utilizarea informatiilor

In anumite situatii, puteti alege sa va inregistrati sau sa creati un profil de utilizator pe acest site. De exemplu, pentru a avea acces la anumite informatii specifice, pentru a participa la evenimente organizate de noi, pentru a participa la studii, sau pentru a solicita informatii relevante pentru dumneavoastra. In astfel de cazuri, informatiile pe care le furnizati vor fi folosite pentru a veni in intampinarea solicitarilor dumneavoastra si pentru a personaliza si a imbunatati continutul acestui site si serviciile puse la dispozitia dumneavoastra. Putem folosi, de asemenea, informatiile dvs. personale in scopuri de marketing, sau pentru a va trimite materiale promotionale sau comunicari cu privire la serviciile oferite de catre entitati din cadrul retelei Deloitte pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra. S-ar putea, de asemenea, sa va contactam pentru a solicita feedback cu privire la serviciile prestate de catre entitati din cadrul retelei Deloitte sau in alte scopuri de cercetare. Conform acestei Declaratii de Confidentialitate, "Reteaua Deloitte" se refera la DTTL, firmele membre ale DTTL, si entitatile afiliate.

Informat›iile dvs. personale pot fi, de asemenea, utilizate pentru a proteja drepturile sau proprietatea noastra, precum si pe cea a utilizatorilor nostri si, daca este cazul, pentru a fi in conformitate cu cadrul de reglementare in vigoare.

Puteti cere in orice moment sa se opreasca trimiterea email-urilor sau altor comunicari generate ca urmare a inregistrarii dumneavoastra pe acest site.

Divulgarea informatiei catre Terte parti

Putem pune la dispozitia entitatilor din Reteaua Deloitte informatiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastra pentru a va putea oferi informatii de interes sau pentru a realiza cercetari de piata sau alte sondaje. Informatiile cu caracter personal pot fi de asemenea divulgate entitatilor din Reteaua Deloitte si tertilor pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra, ca parte a unui proces tranzactional precum vanzari, cesiuni, reorganizari, fuziuni si achizitii, sau in orice alta situatie cand entitatile respective administreaza informatiile in numele nostru.

Divulgarea informatiei poate viza transferul de informatii cu caracter personal catre tari sau regiuni care sunt guvernate de reglementari in domeniul protectiei datelor diferite de cele din tara dumneavoastra.

Informatiile cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate organelor de aplicare a legii, institutiilor de reglementare sau altor agentii guvernamentale, ori unor terti, pentru conformarea la obligatiile sau cerintele legale.

Furnizand informatii in cadrul acestui site, consimtiti la divulgarea acestora dupa cum este mentionat mai sus.

Blog-uri, forum-uri, wiki-uri si alte site-uri social media

Acest Site poate gazdui diferite blog-uri, forum-uri, wiki-uri si alte aplicatii sau servicii social media care va permit sa partajati continut cu alti utilizatori (denumite colectiv "Aplicatii Social Media"). Informatiile cu caracter personal sau informatiile pe care le furnizati pentru aplicatiile Social Media pot fi citite, colectate si utilizate de catre alti utilizatori ai respectivei aplicatii Social Media asupra carora avem control limitat sau nu avem niciun control. Prin urmare, nu suntem raspunzatori pentru utilizarea incorecta sau insusirea de catre alti utilizatori a informatiilor cu caracter personal sau a informatiilor de alta natura pe care le furnizati aplicatiilor Social Media.

Accessul la informatii

Vizitatorii care doresc sa se inregistreze pe acest site pot sa-si acceseze profilul de utilizator, pot corecta si actualiza datele, sau pot renunta la inregistrare in orice moment. Daca doriti sa renuntati la contul dumneavoastra de pe site-urile social media (ex. LinkedIn, Facebook sau Twitter) care este conectat la profilul de utilizator de pe acest site, puteti modifica oricand setarile contului. Vizitatorii care intampina dificultati in accesarea profilului lor, sau doresc sa primeasca o copie a informatiilor lor personale, trebuie sa contacteze administratorii site-ului, utilizand link-ul Contactati-ne. In toate aceste situatii, vom trata cererile de acces la informatii sau de modificare a informatiilor in conformitate cu cerintele legale aplicabile.

Securitatea informatiilor

Avem implementate standarde comerciale de securitate tehnologica si operationala in scopul protejarii tuturor informatiilor furnizate de vizitatori prin intermediul acestui site impotriva accesului neautorizat, divulgarii, modificarii sau distrugerii.

Nota de informare protectia datelor personale

În conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Deloitte România* / Reff și Asociații SCA prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care asigură securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate. 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de reclamă, marketing și publicitate și managementul relației cu clienții existenți și potențiali în scopul promovării serviciilor companiei și consolidării relației cu aceștia. Prin scopuri de marketing, înțelegem invitații la seminarii și conferințe organizate de Deloitte România, precum și mesaje ce cuprind buletine informative privind cele mai recente schimbări legislative.

Deloitte România / Reff și Asociații SCA prelucrează una sau mai multe dintre urmatoarele categorii de date: nume și prenume, sex, data nașterii, cetățenia, telefon fix și mobil, fax, adresă (domiciliu / reședința), e-mail, profesie, loc de muncă, obișnuințe / preferințe / comportament (hobby-uri).

Datele cu caracter personal prelucrate de Deloitte România / Reff și Asociații SCA pot fi dezvăluite următoarelor categorii de destinatari: alte companii din același grup cu Deloitte România.

Persoanele fizice nu sunt obligate să furnizeze date cu caracter personal în scopurile menționate anterior, acest aspect rămânând la latitudinea persoanelor vizate.

Transferul de date cu caracter personal în străinătate către alte companii din același grup cu Deloitte România este supus legii aplicabile și va fi realizat în condiții de securitate. 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (potrivit Legii 677/2001):

  • Dreptul la informare (art. 12);
  • Dreptul de acces la date (art. 13);
  • Dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14);
  • Dreptul de opoziție (art. 15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17);
  • Dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau de a se adresa justiției (art. 18).

Pentru exercitarea drepturilor care vă revin conform Legii 677/ 2001, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la următoarea adresă: București, Str. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, et. 2, sector 1 – Departamentul Clients & Markets și / sau prin e-mail la adresa: cerodataprivacy@deloittece.com.               

*Sintagma ”Deloitte România” se referă la una sau mai multe dintre următoarele entități juridice:

Deloitte Audit SRL, persoană juridică română, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/6775/1995, Cod fiscal RO7756924, având sediul social în București, sector 1, Str. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, et. 2 zona Deloitte și etaj 3.

Deloitte Tax SRL, persoană juridică română, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/23343/2007, Cod fiscal RO22915705, având sediul social în București, sector 1, Str. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, et. 2 zona Deloitte și etaj 3.

Deloitte Consultanță SRL, persoană juridică română, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8360/1992, Cod fiscal RO2626460, având sediul social în București, sector 1, Str. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, et. 2 zona Deloitte și etaj 3.

Schimbari aduse politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica sau amenda aceasta Declaratie de Confidentialitate oricand si din orice motiv. In momentul in care vom modifica aceasta declaratie, vom schimba data ultimei actualizari din partea de sus a paginii. Va incurajam sa examinati periodic aceasta declaratie de confidentialitate pentru a fi informat cu privire la modul in care protejam informatiile dumneavoastra.

Protectia confidentialitatii copiilor

Intelegem importanta protejarii confidentialitatii copiilor in universul interactiv online. Site-ul guvernat de aceasta politica de confidentialitate nu este destinat sau special creat pentru copii in varsta de 13 ani sau mai mici. Politica noastra nu este aceea de a colecta sau pastra in mod intentionat informatii referitoare la persoanele sub 13 ani.

Intrebarile vizitatorilor

Daca aveti vreo intrebare sau preocupare privind politica noastra de confidentialitate in momentul in care vizitati acest site, va rugam sa va adresati administratorilor site-ului folosind link-ul Contactati-ne.