orbit-one-deloitte-overname

Press releases

Deloitte neemt Orbit One over

De overname versterkt de expertise van Deloitte Accountancy om kmo’s, familie- en groeibedrijven te assisteren bij strategische IT-projecten en onderstreept de rol van Deloitte Accountancy als trendsetter op het vlak van digitale financiële administratie en rapportering.

Brussel, 15 januari 2016 – Deloitte kondigt vandaag de integratie aan van Orbit One (www.orbitone.com), de expert in digitale transformatie en cloud toepassingen. Deze overname ondersteunt de groei van de Deloitte Accountancy bedrijfstak, en versterkt met een uitbreiding op het bestaande aanbod de toonaangevende rol van Deloitte in de Belgische kmo-markt. Deloitte Accountancy is als multidisciplinaire adviseur, partner van meer dan 5.000 kmo's, familie- en groeibedrijven. Bovendien sluit deze overname naadloos aan op de toonaangevende rol van Deloitte in de kmo-markt om met klanten op een efficiënte en proactieve manier online samen te werken op basis van het "Digital Accountant" dienstenaanbod (www.digitalaccountant.be).

"Deze overname sluit perfect aan op de bestaande advies- en consulting diensten van Deloitte in het kmo-marktsegment. Zowel Deloitte Accountancy als Orbit One klanten kunnen vanaf nu beroep doen op een team van 50 consultants die zich specialiseren in Business Insights & Controlling, CRM en de digitale werkomgeving", zegt Johan Vlaminckx, Partner Deloitte Accountancy.

Onze missie bestaat er sinds de start van Orbit One in om onze klanten de vruchten te laten plukken van het digitaal samenwerken en dit op basis van een coherente IT-architectuur. Deze overname zal ons in staat stellen om onze klanten een bredere expertise en dienstverlening aan te bieden en onze medewerkers en teams toe te laten verder te groeien in hun expertisedomein. Als één team kunnen we nu zowel technologisch als functioneel een volledige dienstverlening aan onze cliënten aanbieden”, vertelt Olivier Mangelschots, Managing Director van Orbit One.

Met het digitale platform “Digital Accountant”, wordt technologie gekoppeld aan de expertise van alle Deloitte accountants. Zo kan er sneller en efficiënter gewerkt worden met de klant en is de informatie te allen tijde beschikbaar, waar ook ter wereld. Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte

Accountancy, is ervan overtuigd dat door de krachten te bundelen met Orbit One, er nog beter ingespeeld kan worden op de noden van de cliënten: “Zowel voor onze cliënten als voor Deloitte Accountancy vormt de digitale transformatie een enorme opportuniteit. De overname van Orbit One onderstreept ons aanhoudend commitment en tomeloze energie om digitale accountancy diensten aan onze klanten aan te bieden om zo de financiële administratie efficiënter te maken en het financieel management naar een hoger niveau te brengen. Beslissingen kunnen nemen op basis van real-time management inzichten wordt namelijk elke dag belangrijker."

Orbit One is reeds 20 jaar actief als IT-consultant in de Belgische markt. Met oplossingen op basis van o.a. Microsoft technologieën zoals Azure, .NET, Office 365, SharePoint, Power BI en MS Dynamics CRM. Orbit One focust zich op middelgrote ondernemingen en assisteert hen bij de digitalisering van bedrijfsprocessen door toepassingen aan te reiken op het vlak van klantenbeheer, kennisbeheer en digitale samenwerking.

Press & Communications

Sophie De Meyer

Tel: + 32 2 600 60 21

Mobile: +32 484 95 22 68

 

Download the press release

Download het persbericht

Téléchargez le communiqué de presse

 

Did you find this useful?