Deloitte Legal Contacts - By Business Solution

O nas

Legal

Deloitte Slovenija

Ekipa Deloitte Legal Slovenija je del mreže pravnikov in odvetnikov, ki delujejo na globalni ravni. Deloitte Legal Slovenija vam lahko svetuje na številnih področjih, zlasti na področju delovnega, gospodarskega korporacijskega in insolvenčnega prava ter varstva podatkov.

1. Vse na enem mestu

Deloitte Legal zagotavlja pristop „kot eno“, saj za razliko od drugih večjih odvetniških družb ali podjetij, ki opravljajo le pravne storitve, svojim strankam nudimo skupno delovanje finančnih, davčnih in pravnih strokovnjakov.

2. Naša pozicija v regiji

Delujemo v skupini 15 pravnih strokovnjakov in odvetnikov v jadranski regiji. S tem našim strankam omogočamo dostop do regionalnega trga ter kombinacijo najsodobnejših znanj in izkušenj.

3. Zagotavljamo uspeh

Naša ekipa je sestavljena iz različnih pravnih strokovnjakov s široko paleto znanja in izkušenj. Od leta 1993 smo dokazali našo sposobnost, da strankam zagotavljamo uspeh.

Kazalniki rasti Deloitte Legal v svetu

Čezmejno sodelovanje

Deloitte Legal s strankami na globalni ravni sodeluje pri reševanju njihovih izzivov ter načrtovanju prihodnosti.

Naše poglobljeno znanje, mednarodna vpetost in multidisciplinarni model storitev prinašajo strateško perspektivo, kar našim strankam omogoča, da uspejo na globalnem trgu.

Ena kontaktna točka

Obvladovanje številnih ponudnikov pravnih storitev po svetu je lahko težavno. Kot eno vodilnih svetovnih podjetij na področju pravnih storitev strankam na enem mestu nudimo tako pravne kot tudi druge povezane globalne storitve.

Pragmatične rešitve

Skoraj vsako podjetje se sooča s pravnimi vprašanji. Uspešno upravljanje s temi vprašanji zahteva podrobno razumevanje vaših potreb, vašega sektorja in vašega poslovnega modela ter nenazadnje razumevanje kako želje spremeniti v strategije.

 
 
 
Ali ste našli kaj uporabnega?