cookies deloitte

Cookies

Lajmerim mbi "Cookie"

Rishikuar 21 Tetor 2014

This Website uses cookies to improve the user experience and ensure that it is functioning effectively.

Kjo faqe interneti perdor "cookies" per te permiresuar eksperiencen e perdoruesit dhe per te siguruar qe po funksionon ne menyre efektive. 

Ky Lajmerim Cookie eshte pjese e Deklarates tone te Privatesise. Per me shume informacione rreth nesh, dhe se si ne mbrojme informacionet e vizitoreve tane, ju lutem shikoni Deklaraten tone te Privatesise

Ne menyre qe t'ju sigurojme juve nje sherbim me te personalizuar dhe qe I pergjigjet pyetjeve tuaja ne na nevojitet qe te kujtojme dhe ruajme informacione per menyren se si e perdorim kete Website. Nje gje e tille realizohet duket perdorur file me tekste te vegjel te quajtur cookies. Cookies permbajne sasi te vogel informacioni qe shkarkohet ne kompjuterin tuaj apo nga kompjutere te tjere nga nje server per kete website. Browseri juaj i faqes dergon me psas keto cookies mbrapsht tek ky website ne secilen visite pasuese ne menyre qe te te njohe ty dhe te kujtoje gjerat si preferencat e perdoruesit. Ju mund te gjeni me shume informacione te detajuara rreth cookies dhe menyren se si funksionojne tek kjo faqe http://www.aboutcookies.org/.

Kurdo qe ti e perdor kete Website, informacioni mund te mblidhet permes perdorimit te cookies dhe teknologjive te tjera. Duke perdorur kete Website ju bini dakort qe te perdorni cookies sipas pershkrimit ne kete Njoftim mbi Cookie dhe gjithashtu per perdorimin e cookies ne vende te tjera, rajonale apo faqe interneti te praktikave te tjera specifike qe permbahen ne deloitte.com qe ju mund te vizitoni, sic pershkruhet ne njoftimet e tjera shoqeruese te cookieve.

Cfare cookies perdorni dhe pse? 

Disa nga cookies qe ne perdorim jane te nevojshme per te bere te mundur qe ju te levizni ne website dhe te perdorni tipare te tij sic jane hyrja ne zona te sigurta qe mundte permbajne nje kontent vetem per perdoruesit e regjistruar. 

Ne gjithashtu perdorim cookie funksionale per te regjistruar informacione rreth zgjedhjeve qe mund te beni dhe te na lejoni neve te ndertojme site per perdoruesit tone; per shembull per te kujtuar gjuhen tone apo rajonin apo per te kujtuar qe ju e keni plotesuar tashme nje sondazh. Ky informacion zakonisht eshte anonim dhe nuk perdoret per qellime te tjera. 

Ne dhe dhenesit e sherbimit gjithashtu perdorim sherbime analitike per te na ndihmuar te kuptojme se sa efektive eshte permbajtja, cfare interesi kane perdoruesit tane dhe si te permiresojme punen e ketij website. Gjithashtu, ne perdorim beacon web apo piksela gjurmues per te numeruar vizitoret dhe performancen e cookieve per te gjurmuar sesa perdorues individuale aksesojne kete website dhe se sa shpesh e bejne kete. Ky informacion perdoret per shkaqe statistikore vetem dhe ne nuk kemi ndermend qe te perdorim kete informacion per te identifikuar personalisht ndonje perdorues. Sidoqofte, nese ju keni rregjistruar apo hure ne kete website ne mund te kombinojme kete informacion me informacione nga sherbimet e webit analitik dhe cookieve per te analizuar se si ju e perdorni website ne detaje te metejshme. 

Ky Website nuk perdor Cookies te Targetuara per te cuar nje reklame te targetuar tek vizitoret e websitit. 

Ju lutem na kontaktoni, nese do te donit informacione me te detajuara ne lidhje me cookies qe ne perdorim. 

Si kontrollohen cookies? 

Duke perdorur kete Website ju jepni dakortesine qe ne mund te vendosim cookies ne kompjuterin apo aparatin tuaj sic eshte pershkruar me lart. Sidoqe te jete ju mund te kontrolloni dhe menaxhoni cookies in menyra te ndryshme. Ju lutem kini parasysh qe heqja ose bllokimi i cookies mund te ndikoje eksperiencen tuaj te perdorimit te webit dhe pjese te ketij website mund te mos perdoren plotesisht me tej. 

Kontrollues te Browsereve 

Shumica e browserave do t'ju lejoje juve te shikoni cfare cookies keni dhe te fshini ato ne baza individuale ose te zgidhni cookies nga disa pjese te website ose tek te gjitha. Ju lutem kini parasysh qe cdo preference qe ju keni vendosur do te humbase dhe nese ju i fshin te gjithe cookies, duke perfshire preferencat per te dale nga cookies pasi ajo kerkon vetvetiu vendosjen e nje opsioni te perzgjedhur.

Menaxhimi I cookies analitike

Ju mund tezgjidhni pasjen e nje aktiviteti anonim browsing brenda websiteve te ruajtura nga cookie analitike. Ne perdorim ofruesit e meposhtem te sherbimit dhe ju mund te mesoni me shume rreth politikave te tyre te privatesise dhe se si mudn te zgjidhni cookie te tyre duke klikuar ne linqet e meposhtme: 

Adobe: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Menaxhimi I Objekteve te ndara lokalisht apo Cookies Flash

Nje objekt lokal I ndare ose flash cookie eshte si shume browser cookie te tjere pervec se ajo ruan sasi shtese informacioni. Keto cookie nuk mund te kontrollohen duke perdorur mekanizmat e listuar me lart. Disa pjese te Websitit perdorin keto tipe cookies per te ruajtur preferencat e perdoruesit per funkionalitet te media playerit dhe pa to disa permbajtje videoje mund te mos jene te qarta. Keto cookies mund te kontrollohen manualisht duke vizituar websitin e Adobe. 

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

Butonat sociale 

Ne perdorim "butonat sociale" per t'i bere te mundur perdoruesve tane shperndarjen ose ruajtjen ne faqet e webit. Keto jane butona per palet e treta te faqeve te mediave sociale dhe keto wesite mund te logojne informacione ne lidhje me aktivitetet ne internet duke perfshire ne kete website. Ju lutem rishikoni temrat respektive te perdorimit dhe politikat e privatesise se ketyre websiteve per te kuptuar saktesisht si perdoret informacioni juaj dhe per te gjetur se si zgjidhen, fshihen informacione te tilla. 

Sherbime te jashtme webi

Ndonjehere ne perdorim sherbime te jashtme te website per te paraqitur permbajtjen brenda faqes se internetit, per shembull per te paraqitur imazhe, video apo per te menaxhuar votime. Sikurse me butonat sociale, ne nuk mund te parandalojme keto site apo domaine te jashtme nga mbledhja e informacioneve ne perdorimin tuaj te kesaj permbajtjeje ekzistuese. 

Komunikimet me email

Ne mund te perdorim gjithashtu teknologji gjurmuese per te percaktuar nese ju keni lexuar, klikuar ose derguar dikuj tjeter komunikime te caktuara me email qe ne jua kemi derguar juve, qe te mund t'I bejme komunikimet tona me ndihmuese dhe interesante. Nese ju nuk doni qe ne te konfirmojme nese keni hapur, klikuar apo riderguar komunikimet tona, ju do te nevojitet te crregjistroheni, meqe nuk eshte e mundur per ne qe te dergojme keto emaile pa aktivizuar gjurmimin. Anetaret e regjistruar mund te perditesojne preferencat e tyre te komunikimit ne cdo kohe duke na kontaktuar neve, ose ju mund te cregjistroheni duke ndjekur instruksionet ne komunikimet me email individual qe do te merrni prej nesh. 

Ne mund te modifikojme ose amendojme keto Njoftime Cookie kohe pas kohe kur te gjykohet e arsyeshme. Kur ne bejme ndryshime tek ky njoftim, ne do te amendojme daten e rishikimit ne krye te faqes, dhe kjo Deklarate Cookie e amenduar do te jete efektive per ju dhe per informacionin tuaj sipas asaj date te rishikuar. Ne ju inkurajojme qe te rishikoni periodikisht kete Deklarate Cookie per te qene te informuar se si po perdorim ne cookies.