Tax

Deloitte ofron klienteve nje game te gjere te sherbimeve te integruara te taksave. Qasja jone kombinon njohuri dhe risi nga disiplina te shumta me njohuri te industrise dhe biznesit per te ndihmuar kompanine tuaj te shkelqeje globalisht.