slim-verlonen

Solutions

Slim verlonen workshop

Maak uw loonbeleid aantrekkelijk en kostenefficiënt

Het correct verlonen en belonen van medewerkers levert een competitief voordeel in het aantrekken en behouden van talent. Een efficiënt loonbeleid is kostenbewust, speelt in op de actuele trends en werkt tegelijkertijd motiverend.

Tijdens een interactieve workshop evalueren we uw huidige loonstructuur en detecteren we samen met u alle mogelijkheden om de balans tussen uw investering en de opbrengst voor uw medewerkers te optimaliseren. Op het einde van de workshop heeft u alle tools in handen om toekomstgericht uw loonbeleid aan te passen en in te zetten op verloningsinstrumenten die motiverend werken. Dit alles op maat van uw onderneming.

Wat mag u verwachten?

Een workshop van een halve dag bij u in uw bedrijf, inclusief:

 • Screening van het verloningsbeleid op vandaag 'as is' (ratio werkgeverskost ten opzichte van netto werknemer, detectie van risico’s, conformiteit sectorale loonverplichtingen).
 • Deze analyse dient als vertrekpunt om in een tweede fase mogelijke oplossingen te inventariseren voor gedetecteerde pijnpunten en u verloningsinstrumenten aan te reiken die op vandaag onvoldoende of niet worden benut.
 • Na de workshop bezorgen we u het overzicht van de besproken actiepunten.

Waarom interessant voor u?

 • U krijgt inzicht in de mogelijkheden om uw loonbeleid te optimaliseren en zo uw werknemers blijvend te motiveren en de juiste nieuwe werkkrachten aan te trekken.
 • U ontvangt een duidelijk overzicht van de actuele alternatieve
  verloningsvormen
  die binnen uw bedrijf geïmplementeerd kunnen
  worden.
 • U bent voorbereid op een eventuele sociale inspectie, aangezien wij uw loonbeleid scannen tijdens de workshop.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over deze workshop op maat van uw bedrijf? Gelieve dan contact op te nemen met:

Valerie Devos
vdevos@deloitte.com
+ 32 56 59 45 84