Insight

IPO Master Class 2.0 2022

IPO Master Class 2.0 er et inspirationsprogram målrettet vækstselskaber, som overvejer en børsnotering på Nasdaq First North Growth Market. Initiativet faciliteres gennem Fast Growing Companies i Deloitte, og hvor øvrige udvalgte aktører deltager og sætter scenen for emner, som relaterer sig til børsnoteringen. Er I et selskab med vækst og/eller høje vækstambitioner og ønsker at tiltrække kapital med fokus på børsnotering som en alternativ finansieringskilde, kan en notering på First North Growth Market være en god mulighed for at sikre kapital til den fortsatte vækstrejse. De seneste par år har First North haft god fremgang for vækstselskaber, som gerne vil rejse kapital via markedet. Efter et flot år i 2021 med mange noteringer på First North i Danmark har aktiviteten foreløbig i 2022 været lav, hvilket skyldtes usikkerheder på det finansielle marked og krigen i Ukraine. Denne udvikling har medført, at en del selskaber foreløbig har sat deres planer om børsnoteringer i bero.

I webinarrækken vil vi give jer en forståelse for, hvad det kræver at opnå en succesfuld børsnotering samt gøre jer klogere på, hvilke positive effekter en børsnotering kan have for et vækstselskab.

På vores IPO Master Class vil I møde vores fagspecialister fra Deloitte, Nasdaqs noteringschef Carsten Borring samt udvalgte markedsaktører og udvalgte noterede vækstselskaber, som alle vil bidrage med deres store viden og kendskab indenfor børsnotering på Nasdaq First North.

Tilmelding:

Programmet er fordelt på tre webinarer, hvor I løbende har mulighed for at stille spørgsmål til vores indlægsholdere.

IPO Master Class 2.0 programmet starter ultimo august 2022, hvor der vil være mulighed for at tilmelde sig webinarrækken eller de webinarer, som passer ind i jeres behov og ønsker.

Det er gratis at deltage.

NB: Dog anbefales det at være med til hele webinarrækken for at få en helhedsforståelse for, hvad der kræves for at blive noteret på Nasdaq First North.

Vi ser frem til at se jer!

Webinarrækken afholdes i august og september måned.

Det er gratis at deltage

Webinar 1: Nasdaq First North Growth Market

Webinar 2: Forberedelse til børsnotering

Webinar 3: Nasdaq First North Premier Growth Market

Fandt du dette nyttigt?
$(document.head).append(''); $(document.head).append('