Підтримка України

Artykuł

Підтримка України

Deloitte Central Europe

Заява щодо війни в Україні

Deloitte Central Europe рішуче засуджує напад Росії на Україну та висловлює свою безумовну підтримку народу України. Ми проти будь-якої військової агресії по відношенню до незалежної держави, яка призводить до трагедії всього українського народу. Подібні дії суперечать нашим спільним цінностям та баченню.

Ми допомагаємо нашим українським колегам та їх родичам із переїздом у більш безпечні місця, в тому числі із допомогою щодо міграційних питаннь, транспортом, житлом, а також фінансовою і психологічною підтримкою. На даний момент нам вдалося допомогти більше ніж 50 колегам у їх переїзді до Центральної Європи, а саме до Польщі, Румунії, Молдови, Угорщини та Словаччини. У найближчі дні ми очікуємо, що ця цифра зросте. Нам вдалося зв’язатися із 95% працівників Deloitte на території України і ми робимо все можливе задля забезпечення їх безпеки та задоволення базових потреб в умовах, коли ситуація стрімко змінюється.

Ми розуміємо, що це лише незначні дії, які нездатні задовольнити значні потреби. Тому, ми хочемо запропонувати нашу допомогу і тим, хто не є нашим співробітником. Під егідою Deloitte Foundation ми проводимо збір коштів, а також надаємо іншу фінансову і волонтерську допомогу різним неурядовим організаціям по всьому регіону. Задля додаткової допомоги наша технічна команда також створила чат-бот Irene, завдяки якому працівники неурядових організацій можуть напряму контактувати із біженцями.

Уся мережа Deloitte висловлює свою солідарність із Україною.

Наші працівники за власної ініціативи також допомагають з транспортом, товарами, здають кров та приймають біженців в своїх домівках і зустрічають їх добрим словом. Їх націленість на допомогу неможливо виразити звичайними словами. Про це треба кричати на весь світ.

Deloitte Central Europe безумовно слідуватиме усім накладеним санкціям. В даний момент ми працюємо над зупинкою проектів для російських компаній та фізичних осіб, які потрапили до санкційних списків США та ЄС.

Ми продовжуємо відстоювати наші цінності,дотримуватись принципів гуманізму та сподіваємося, що зовсім скоро настане мир.

Czy ta strona była pomocna?