ERP | ERP bevezetés | Deloitte Magyarország

ERP bevezetés

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Szeretnék többet megtudni   

A Deloitte teljes körű megvalósítási, integrációs és összehangolási szolgáltatásokat kínál - az üzleti eset fejlesztésétől és a rendszer tervezésétől a konfiguráláson és a tesztelésen át, a telepítésig és a bevezetés utáni támogatásig - replikálható, SAP HANA alapú (helyszíni vagy felhőalapú) előre konfigurált megoldások alkalmazásával. 
Az SAP S/4HANA® mint digitális core ERP, számos jelentős digitális átalakítási projekt középpontjában áll napjainkban. Ezenkívül számos további innovatív és tematikus SAP megoldással foglalkozunk, például SAP Ariba, SAP SuccessFactors stb.

Előre konfigurált SAP megoldásokat kínálunk, melyek a legnehezebb ipar- vagy vállalkozás-specifikus kihívásokra reagálnak. A Deloitte SAP alapú előre konfigurált megoldásai összesítik az SAP által kínált legerősebb képességeket egy célzott megoldásban. Az iparági vagy üzleti megoldások a következő területeket fedik le: 
Ügyfélkapcsolat-menedzsment, Humántőke-menedzsment, Ellátási lánc-menedzsment, Repüléstechnika és -védelem, Élelmiszerek és italok, Élettudományok, Gyártás, Bányászat, Napenergia és Közművek.

Szeretnék többet megtudni   

SAP® SuccessFactors®

Ismerje meg szakértőin​ket!

Kiss Dániel

Partner

Technológiai tanácsadás

+36 1 428 6800

Láng Bálint

Igazgató

Audit & Assurance

+36 1 ​428 6325

Dr. Holenda Balázs

Szenior menedzser

Technológiai tanácsadás

+36 1 428 6800

Ankucza Tamás

Menedzser

Technológiai tanácsadás

+36 1 428 6800

Pap Norbert

Szenior tanácsadó

Technológiai tanácsadás

+36 1 428 6800